MENÜ

Mancini ne yapsın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu uzun cümlenin türkçesi ise, "Engin, Yekta, Ceyhun, Aydın, Emre bir daha zor forma şansı yakalar" demek. Gerçi Sneijder sakatlanınca Emre yerine girdi. Iyi de oynadı, ama yetmiyor demek ki ilk onbire. Engin ve Ceyhun'a da aynı tavsiyede bulunmaktan başka yapabilecek birşeyimiz yok. İtalyan Hoca'nın kaprise, mazerete tahammülü kapalı. Ya Umut gibi hazır beklersin kulübede ya da güle güle sana güle güle. Sabri ağabeylerinden ders almaları gerek yedeklerin.

Maça gelince

Hani bu hoca defansçıydı. Takımın sol açığı Burak, sağ açık Umut. Drogba en önde. Hemen arkada Mancini ile dirilen Sneijder var. İlk devre tam "Galatasaray adına her şey mükemmel; 2 gol var, 3 katı da kaçtı. Karate maçına çıktıklarını sanan Kayserisporlu futbolcular toparlanamazlarsa puan cetvelindeki kabus gerçek oluverir" diyecektik ki, son 2 dakikada mahalle takımı kıvamında konsantrasyon kaybı yaşayan Sarı Kırmızılı futbolcular biri penaltıdan olmak üzere 2 gol yiyerek, "Bu sene taraftara rahat yok" mesajı verdiler. Ikinci devre şenlik var. Galatasaray'ın işi çok iyi oynamasına rağmen zor.

Usta ayaklar

Galatasaray'ın ayarında değil Kayseri. Hem oyun hem de kadro olarak. Önce Burak sonra Drogba farkı yine ikiye çıkardı.
Böyle dalgalı grafik çizen takımın hocasının yerinde olmak zordur herhalde. Tam bravo diyecekken "Ne yapıyorsunuz beyler" demek zorunda kaldı devre arasında. Hakem, söz konusu Galatasaray olunca ne kadar dünya hakemi olsa da diğerleri gibi bu federasyonun adamı olduğunu belli ediyor.

YORUM YAZ