MENÜ

Gerçekler acı(d)tır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gazetemizin önceki günkü 1. sayfa manşetini ben verdim. Bunun üzerine Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi hem benim, hem de çalışma arkadaşlarımın namusunu sorgulamış. Öncelikle şunu belirteyim ki, beni yakından tanıyan arkadaşlarım (bunların arasında Galatasaray Yönetimi’nin çok yakınları da var) namusum için yaşadığımı çok iyi bilirler. Sevgili Başkan’ım ve yönetim kurulundaki arkadaşları küçük bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirler.

Bunların hangisi yalan
Gelelim “NAMUSSUZCA” yaptığım habere; futbolcular arasındaki kamplaşma mı yalan, Florya’daki binanın lobisindeki Haldun Üstünel-Arda Turan münakaşası mı yalan, Elano Blumer ve Giovani dos Santos’un Galatasaray’a bir şey veremedikleri mi yalan, Cassio Lincoln ve Jo Alves’in Galatasaray’a yakışmayan davranışlar içinde bulundukları mı yalan, Adnan Sezgin ile Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ arasındaki soğukluk mu yalan, Sezgin’in Ersun Yanal’la görüşmesi mi yalan, sayın Başkan Adnan Polat’ın sık sık Florya’da takıma destek vermek için bulunduğu mu yalan!

Gelelim seçim çalışmalarına; bizzat sayın Başkan’ın bulunduğu bir ortamda, “Bir oyum var, onu da Adnan Öztürk’e atacağım” diyen bir insanın dürüstlüğünü ve namusunu sorguluyorsunuz... “Size oy kullanacağım” deseydim mi, namuslu olacaktım?

Herkes işini yapmalı!
Gelelim fotoğrafa; kamuya mal olmuş kişilerin bu tür fotoğrafları hep kullanılmıştır ve kullanılmaya da devam edecektir. Bu fotoğrafları çeken foto muhabiri arkadaşlarımız da ödüllendirilir. Kimse işimizi nasıl yapacağımız bize öğretmeye kalkmasın. Bunlarla uğraşacağınıza, lütfen şampanya banyosu yapan futbolcularınızı dizginleyiniz.

YORUM YAZ