MENÜ

Bir Başkan'ın seyir defteri

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

- Stat açılışının ertesi günü TOKİ’ciyi ve Başbakanı, ancak fazlasıyla kendisini protesto eden Galatasaray taraftarına, “Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız. Kameralardan teşhis edip polise teslim edeceğiz” diye kükredi. Kimi tehdit etti? Galatasaray taraftarını. Tarih 16 Ocak 2011.

- 15 Ocak faciasının üzerine Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat televizyona çıkarak, “Galatasaray Başkanı bir aslandır, kuzu değil” dedi. Kime hitaben kükredi? Kendi yönetimindeki Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya için. Tarih 21 Ocak 2011.

- Özhan Canaydın’ın Galatasaraylılar Derneği önündeki parktaki heykel açılışında dişine göre kimseyi bulamadı. Kükremek bir yana, gıkını bile çıkartamadı. Tarih 23 Ocak 2011. ? Zar zor 1-0 kazanılan Sivas maçının ertesi günü; 1 hafta önce, “Polise teslim edeceğim, fişleyeceğim” dediği taraftarına onu protesto etmedikleri için teşekkür etti. Kükremedi ama o hafta gazeteler hep bedava dağıtılan 8 bin biletten bahsettiler durdular. Tarih 24 Ocak 2011.

- Batuhan Sağır isimli 8 yaşında minik bir taraftarın kafasına kanyak şişesi atıldı. Önce Eskişehir taraftarına maledildi, sonra Galatasaray tribünlerinden atıldığı ortaya çıktı. Başkan kükredi, “Suçluları bulacağız” diye. Sonra Batuhan ve ailesine de kükredi, “Para istiyorlar” diye. Batuhan hala pamuk ipliğine bağlı olarak yaşıyor. Tarih 7 Şubat 2011.

- Papermoon’da Refik Arkan ile karşılaşan Polat, “Bu şekilde seçime gidersem 4 yıl hapis yatabilirim. Bir çare bulalım” der. Arkan da, “Dava açanlar senin adamların söyle geri çeksinler” diye cevap verir. Polat da, “Ben dava açanları tanımıyorum” diyerek asrın kükremesini yapar. Tarih 25 Nisan 2011.

- Mali kongreden sonra yöneticilerine, “Ben seçime girmeyeceğim için mahkemeye gitmeyeceğim. Ancak size bir şey söyleyemem” diyerek kükredi. Tarih 30 Mart 2011.

- Tarih 28 Nisan 2011. Kulübün önde gelen avukatları, Duygun Yarsuvat ve Türker Arslan’ın açıklamalarına rağmen, “Hapislerde çürüyeceğim” diye kükremeye çalışırken “Miyaav” sesi çıkartan Adnan Polat kulübünü mahkemeye veren ilk Galatasaray Başkanı olarak da tersten tarihe bir kez daha geçti. İstedikleri kadar, “Biz kulübü dava etmedik” desinler. Kazın ayağı öyle değil. Çılgın süreç devam ediyor.

YORUM YAZ