Beni öldürmeyen...

Haberin Devamı ›
İlk günden bu yana camianın tümü Aysal’a “Geri dön” turları düzenledi. Başkan’ın otelinin personeli gece gündüz gelen ziyaretçilerle yüzünden perişan haldeler, otelin karşısındaki manav bile arabasının penceresinden dışarı
bakan Ünal Aysal’a, “Aday olman şart” diye bağırmış!
Anlaşılmayan tek şey; adı artık ne ise, biz muhalefet diyelim. Bu kadar eleştirirken neden bir plan hazırlamadan durmuşlar. Birini eleştiriyorsanız demek ki yaptıklarını beğenmiyorsunuz ve nasıl yapılacağı yolunda da fikriniz var demektir. İstifası ise kendi adınıza doğru olarak düşündüğünüzü hayata geçirmek için bir fırsattır. Bu fırsatı kullanmak yerine tüm Galatasaray muhalefeti neden baskın seçimden, zaman darlığından, başkanın yeniden aday olmasından bahsediyor acaba! Bir günde gözünden düşmedi ya Başkan, beğenmemeye başladığın ilk günlerde hazırlıklarına başlamak daha doğru değil miydi.
Son çağrı yönetimden ama...
Mevcut yönetimin Başkan Ünal Aysal’a kırgın olmayan bölümü yarın son bir umutla geri çevirme operasyonu düzenleyecekler. Ancak başkanlarını desteklemek için biraz geç kaldılar. Gelen duyumlar geri dönüş kararının artık imkansız olduğu yönde. Aysal yavaş yavaş başkanlıktan ayrılma fikrini daha çok benimsiyor. Hatta Alp Yalman’ın ve olası başka adaylarının Galatasaray için nasıl projelere sahip olduklarını araştırdığı da kulağımıza gelen detaylar arasında.
Sonuçta Aysal’ı yıkmak için yapılan eleştiriler, devam etse de ayrılsa da onu daha da güçlendirdi. Boşuna dememiş “Beni öldürmeyen şey güçlendirir” diye Alman düşünür Friedrich Nietzsche!