MENÜ

Zoru kolay yaptı

Abone Ol Google News

Zirvede yüksek uçuşunu sürdüren Kartal, ligin sürpriz takımı Hatayspor önünde gol olup yağdı. Larin 4 gole imza atarak yıldızlaştı. Farklı skora rağmen, Sergen Yalçın’ın ekibi oyun disiplininden hiç kopmadı. Üst seviyede yardımlaşma ve mücadale örneği vardı. Beşiktaş mutlu sona üç durak kala, Galatasaray derbisi öncesi moral buldu. Konuk ekip, futbolu çirkinleştirmeyip, açık oynamayı tercih etti. Gücü ölçüsünde karşı durmaya çalışsa da farktan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Golle başlayıp, golle bitirdi

Sergen hoca, “İstanbul’daki maçın nasıl olacağını görecekler...” derken, meğer bunu kastetmiş! İlk yarıya sığan tam beş gol. Zor maç, kolay çözülüp ilk yarıda bitti böylece. Henüz 2. dakikada Ghezzal’ın köşe atışından gelen topunu, Akintola ters kafa vuruşu ile kendi ağlarına bıraktı: 1-0. Maça golle başlayan Kartal, hız kesmek yerine, daha da gaza bastı. Larin dört dakika içinde iki gol attı. 11’de Atiba’nın pasını kapalı köşeden filelere gönderdi: 2-0. 14’te Ljajiç’in asistinde skoru 3-0 yaptı. Atak üstüne atak yapan Kartal, attığı kadar da kaçırdı. 38’de Ghezzal’ın pası ile buluşan N’Koudou, düzgün vuruşla durumu 4-0 yaptı. Devre başladığı gibi golle bitti. Oyuna yeni giren Rıdvan 44’te, Rosier’in ortasında ilk yarının skorunu belirledi: 5-0.

Haberin Devamı

Larin’in gecesi

Abobuakar ve Cenk’in yokluğunda yalnız kalan Larin, geceye damgasını vuran isim oldu. Kanadalı oyuncu 55’te Yusuf’un hatalı geri pasında, araya girip durumu 6-0’a getirdi. Larin 65’te ise Rosier’’in ortasında 7-0’ı tabelaya yazdırdı. Bu farklı skora rağmen Beşiktaş aynı ciddiyet ile bitiş düdüğüne kadar motivasyonunu korudu. Konuk Hatayspor, hamle yapmak isterken topu ağlarında gördüğü için toparlanamadı. Diouf yan direkten dönen topu hariç, etkili atak yapamadı.

YORUM YAZ