MENÜ

Zirveye ayar peşinde

Abone Ol Google News

Ligde ilk yarıda istikrarsız süreç geçiren Beşiktaş, ikinci devreye galibiyetle girmek ve arkasını getirmek istiyor. Kara Kartal’ın alacağı galibiyet, sadece üç puan anlamına da gelmiyor. Lideri geldiği gibi göndermek isteyen Avcı’nın ekibi, bunu başarırsa zirveye de ince ayar vermiş olacak.

Haberin Devamı

Teknik ekip; devre arası kampında denediği sistemi ilk kez ligde uygulamaya sokacak. Buna göre Elneny, savunmaya yakın kalacak. Atiba daha önde oynuyor. Kanadalı böylece hem rakibi bozacak hem de hücuma daha fazla katkı sağlayacak.

Bununla birlikte; yan ve geri pas yasak! Hızlı, uzun ve isabetli paslar ile karşı alana geçilecek. Kaleyi gören herkesin şut atması da serbest!

Bekler, yol haritasını çizer

Sivasspor, kanatları çok etkili kullanan ekip. Mücadele eden, dinamik ve hızlı isimlerle kaleye iniyorlar. Rakibin bu bitirici hücum hattının karşısında önde oynayanlar ve özellikle de Gökhan ile Caner’in ortaya koyacağı oyun çok önemli. Bu iki isme yan ve önde oynayanlardan destek gelmesi kaçınılmaz.

Bu istatistiğe dikkat

Haberin Devamı

Süper Lig’de oynadığı son 20 iç saha maçında 14 galibiyet ve 5 beraberlik alarak sadece bir mağlubiyet yaşayan Beşiktaş, tek yenilgisini bu sezon Yeni Malatyaspor’dan 2-0’lık sonuçla almıştı.

Ön plana kim çıkar?

Takımdan ayrı kalıp şanssızlık yaşayan Burak Yılmaz, 5 gole ancak ulaşabildi. Milli Yıldız, bunu terse çevirmek istiyor. Hırsı, oynayıp gol atma arzusu en üst düzeyde. Kaptan, istediği topları alabilir ise maçı koparır. Bunun için de: Ljajic, Diaby ve N’Koudou’nun ortaya koyacağı performans da çok önemli..

KISA MESAJ

Her ne kadar Şenol Güneş, Alman file bekçisini, ‘artist’ olarak niteleyip kaleciliğini eleştirse de; Karius takım için önemli biri. Sezon sonu kiralık sözleşmesi bitecek olan tecrübeli kaleci, bu yarı yüksek performans gösterip kariyerine yön vermek istiyor. İşte Lider önündeki formu bunun başlangıcı olacak.

YORUM YAZ