MENÜ

Zirvede müthiş maç

Abone Ol Google News

Beşiktaş Sergen Yalçın ile müthiş bir hava buldu. Takıma yeni katılan Boateng, “Bana takım kötü. Ligden kopmuş, hedefi kalmamış. Yere düşmüş dediler. Ama kulübün eski efsane oyuncusu, hoca olarak geri dönüş yaptı ve herkesi ayağa kaldırdı. Benden de ne istediğini çok iyi biliyor...” demişti. Bunun üstüne söz de söylenmez. Ancak şunu belirtmek gerek; Rize deplasmanı ve Antep maçının kayıpsız geçilmesi önemli olsa da, asıl seri şimdi başlıyor. Başakşehir, Trabzon ve Alanya...

Haberin Devamı

Taktik ustası farkı

Sergen hoca, sisteme, isimlere ve skora bakmıyor. Oyunun gidişatına göre taktik belirliyor, olmadı değiştiriyor. Hamle için geri düşmeyi beklemiyor. Oyunu iyi okuyup kurguluyor. Rakip hocası Okan Buruk ise daha farklı. Bekleyip gör mantığında. Taktiksel olarak Beşiktaş önde. Oyun olarak ise Başakşehir daha verimli. Şampiyonluk isteniyorsa bu maç mutlaka kazanılmalı. Zira 6 puanlık maç. Hatta daha da fazlası.

Kim öne çıkar?

Güçlü fiziği, takıma anında uyum sağlaması, ilk maçta gol ile tanışması... En önemlisi de, kendi deyimi ile en verimli olacağını düşündüğü on numara pozisyonunda görev yapacak olması. Boateng’in performansı, maçın kaderini belirler.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Karius haftalar sonra gol yemeden maç tamamladı. Alman file bekçisi belirli dönemlerde kalesine duvar örüyor. Bazen de tam tersi.. İşte bu çok önemli. Artık kaleden yana sıkıntı kalmadı gibi.

YORUM YAZ