MENÜ

Zirve yürüyüşü Ege'den başladı

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yarışı içinden olmak isteyen Beşiktaş için Denizli deplasmanı hayati öne taşıyordu. Sergen hocanın taktiksel anlayışı ve sistemi maçın her anında kendini hissettirdi. Baştan sona üstün oynayıp, üç puanı alıp döndü. Kartal, bu kritik galibiyetle zirve yürüyüşüne başladı. Sergen Yalçın’ın ekibi, 3-0 öne geçip, maç bitti havasına girdi. İki gol yiyip son anlarda sıkıntı çekip, korkulu anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Atiba’nın uğuru

Kanadalı oyuncuya, Avusturya kampında takıma ilk katıldığında, “13 genelde uğursuz rakam diye lanse edilir. Neden tercih ettin..” diye sormuştum. “Özel nedenleri var. Başkalarını bilmem benim uğurum” karşılığını vermişti. Atiba, futbol yaşantısının son yılında aynı tempo ile devam ediyor. Dün gece forma numarası ile gol dakikasını birleştirip golünü attı. Sergen hocanın erken gol isteği olunca, arkası çorap söküğü gibi geldi. Oğuz’un topu elle kesmesi ile kazanılan penaltıda, Aboubakar, kaleci ve topu ayrı köşelere bıraktı: 0-2.

Farka uçtu ama

Sergen hoca üç haftalık arayı iyi değerlendirmiş. Fiziksel kapasiteyi artırmış. Yenileri iyi motive etmiş. Souza’yı savunma önüne koyup, defansa iş bıraktırmadı. Yardımlaşma ve mücadele üst seviyeye taşınınca skor da arttı. 48’de, Rosier’in güzel pasında Larin affetmedi: 0-3.

Haberin Devamı

Denizli ne yapsın

Ev sahibi takım gücü ölçüsünde futbol oynamaya çalıştı. Çok formda ve gününde bir Beşiktaş olunca çaresiz kaldı. Buna rağmen seyri hoş futbol izlettiler. 75’te Mesanoviç takımı adına prestij golünü attı: 1-3. 90+4’te Sacko’nun şık golü puan almaya yetmedi: 2-3..

YORUM YAZ