MENÜ

Zirve uçuşu

Abone Ol Google News

Derbiden istediği sonucu alamayan Kartal, evinde affetmedi. Beşiktaş, ilk yarı kötü oynamasına rağmen, içeri tek farklı önde girdi. İkinci devre gerçek yüzünü sahaya yansıtıp, rahat bir galibiyete imza attı.

Haberin Devamı

Uyuttular

Bir tarafta şampiyonluk kovalayan Kartal, diğer yanda üst sıraları zorlayan Kayseri. Mücadele dolu, futbolun öne çıkacağı bol pozisyon ve gollerin olacağı maç hayali vardı. Ancak, tam tersi oldu. İki takım ilk yarı boyunca vasatı aşamadılar. Beşiktaş’ta; Quaresma ve Babel ile karşı kaleye inme denemeleri hepsi o kadar.

Top Love’ı sevdi

Ljajiç; on numara gibi yaratıcılığını gösterip oyunu yönlendiremedi. Atiba- Oğuzhan ikilisi de hücuma yeterince çıkamadı. Tam oyunun gidip geldiği bu anlarda, Quaresma sahne aldı. Portekizli 34’te topu boş durumdaki Love bıraktı. Suskun golcü kaleciye takıldı. Ancak, dönen topun kendisine çarpıp ağlara gitmesi, santrfor şansıydı: 1-0!...

Yaşlılar attı, gençler baktı

Güneş’in ekibine yaşlı diye eleştiriler var. Futbolun yaşlı-genç değil; kaliteli isimler ile kazanıldığı bir kez daha gösterildi. Atiba sahanın en çok koşan, iyi işler yapan ismi. Skora direk etki yapan Quaresma ve Gökhan Gönül de öyle. Babel, topu en saklayıp atak geliştiren oyuncu. Pepe savunmanın güvenlik amiri. Hepsi de 33’ü çoktan devirmiş bu isimler. Özellikle iç saha maçlarında göze hoş gelen futbolu, atıp attırdığı goller ile öne çıkan Quaresma, geleneği bozmadı. Portekizli yıldız, 71’de Gökhan’ın yan direkten dönen topunu, ayağının dışı ile doksana gönderdi: 2-0.

Haberin Devamı
YORUM YAZ