MENÜ

Yüksek uçuş!

Abone Ol Google News

Son maçlarda kötü futbol ve sonuç ile sıkıntı yaşayan Kartal, evinde yüksek uçtu. Kayserispor önünde yenik duruma düşen Beşiktaş, taraftarının müthiş desteği ile geri döndü. Üç puanı iki golle alıp rahat nefes aldı. Avrupa dönüşü sancılı sonuçlar alan Güneş’in ekibi bu kez, aynı hataya düşmedi. Zirve yarışı için kritik galibiyete imza attı. Kayserispor, mücadele dolu futbolunu oynayıp alkışı hak etti. Ancak bu durum puan almasına yetmeyip eli boş döndü.

Haberin Devamı

Kaçak güreş

Tuhaf durum. Sağlam yatan Gedson, sakat kalkıyor! Öyle ki; hocanın bile haberi yok. Portekizli, Kartal için çok şey anlam ifade ediyor. Yokluğunda orta alan ilk yarıda sıkıntı çekti. Salih, Hadziahmetoviç, Chamberlain iyi niyetli olsa da, merkez orta alanı işletecek düzeye çıkamadılar. Hal böyle olunca da, Ghezzal daha çok içeri girmek zorunda kaldı. Bu da, hücum gücünü azalttı. Onur ve Masuaku geriden etkili çıkamadı. Cenk ile Aboubakar birbirlerinden kopuk kalınca gol çıkmadı. Yeterince sorumluluk almaktan kaçınma olunca, skor üretmek tamamen şansa bırakılmış oldu. Konuk Kayserispor, bu yarıda kontra denemeleri yaptı. Üç tehlikeli atakta ofsayta düşüp gol ile tanışamadı.

Haberin Devamı

Gol yedi açıldı

Kayserispor, ikinci yarıya golle başladı. Kazanılan köşe atışından gelen topu arka direkte bomboş bekleyen Mane kafa ile ağlara bıraktı: 0-1. İşte bu pozisyon maçın kırılma anı oldu. Kartal, risk alıp oyunu hücuma çevirdi. Önce Aboubakar, Ghezzal’ın korner atışında kafa ile skora denge getirdi: 1-1. Ardından Salih’in pasında Chamberlain şık vuruş ile takımını öne geçiren golü attı. Geriden gelip öne geçen Güneş’in ekibi, son bölümde maça iyice hakim oldu. Tribün desteği altında oynanan maçta; Siyah-Beyazlılar rakibine sürpriz yapma şansı tanımadı.

YORUM YAZ