MENÜ

Yoklar kulübü

Abone Ol Google News

Seçim, maçın önüne geçti. Şunu gördük ki, başkan ve yönetime talip olanlar, önce ‘ben’ diyor. İsterdik ki, Fikret Orman, başkan olarak son maçında tribünde yer alsın. İki yanında da, aday olan ikinci başkanları; Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı. Ortak payda Beşiktaş diyorlar ya hep, işte ancak böyle hayata geçerdi.. Deplasmanda kazanamayan Avcı’nın ekibi geleneği bozmadı. Son bölümde bir kişi eksik oynayan rakibi karşısında iki puan daha bıraktı. Ev sahibi takım gücü ölçüsünde savaştı. Bir puanı hak etti. Ankara’da kutu gibi güzel stat. Tribünler dolu. Hava güzel.. Futbol adına ne ararsan mevcut. Tek eksik oyun. İki takım da birbirlerini kontrol etmekten öteye geçemediler. Mücadele, heyecan, pozisyon zenginliği yaşanmadı. Koca ilk yarıda izleyenleri ayağa kaldıran an olmadı. Burak, Diaby, Douglas ve Lens pozisyon bulsa da, final vuruşları etkisiz kaldı. Ev sahibi takımda Orgill boş kaleye atamadı.

Haberin Devamı

Atiba da olmasa

Avcı’nın bir türlü işlemeyen sistemi, yerinde sayıyor. Topu ayağına alan geri dönüyor. Orta alanda, Atiba sürekli kendini gösterip top aldı. Boşa çıkan kimse olmayınca, o da yetmedi. Diaby, forvet arkasında formsuz diye kenara alınan Ljajiç’i arattı. Kanatlarda Güven ile Lens etkisiz oynadılar. Bu kopuk oyunda Burak’ın yapacağı iş de kalmadı. Pas alamayıp savunma arasında kayboldu.

Haberin Devamı

Ne yaptın Sedat

İkinci yarı, Ljajiç hamlesi oyuna hareket getirdi. Bu kez de Burak’ın sakatlığı geldi. Başkent ekibinden Sedat, oyundan çıkarken, hakem ile tartışıp atıldı. Son 16 dakikayı bir kişi eksik oynayan Başkent ekibi, iyice düştü. Her geçen dakika baskıyı artıran Beşiktaş, Diaby ile boş kaleye kaçırdı. Baskılar sonucu değiştirmeye yetmedi.

YORUM YAZ