MENÜ

Yok böyle bir maç

Abone Ol Google News

Maça lider çıkan Kartal’da forvet oyuncuları durdu, savunmacılar sahneye çıktı. Sergen Yalçın’ın ekibi üç farklı öne geçti. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Herkes maçı kafasında erken bitirdi. Konuk ekip ikinci yarı yaptığı hamleler ile maça ortak oldu. Uzatmada bulduğu golle bir puanı söküp aldı. Hiç hesapta olmayan kayıp iki puan, kenar yönetimin yanlış değişiklikler yapması ile buhar oldu.

Haberin Devamı

Kolay goller

Beşiktaş maça çok hızlı ve baskılı girdi. Daha ilk düdük ile birlikte oyunu tamamen karşı alana hapsetti. Sağlı sollu ataklar, merkezden çıkan ara paslar ile üst üste pozisyonlar buldu. Ancak forvet dağınık kaldı. Batshuayi durgundu. Larin eski formunun uzağında. Ghezzal ve Rosier’in etkili çıkışları oldu. Pjanic de kaleden uzak kalınca gol gecikti. Kartal için fark etmiyor. Golcüler durursa, geridekiler atıyor. Nitekim de öyle oldu. 20’de Montero kafa ile ilk gole imza attı: 1-0.43’te Souza devrenin skorunu belirledi: 2-0.

Demir geç açıldı

Ligin yeni ekibi ilk yarıda adına yakışır oyun ortaya koyamadı. Bunca ‘toplama’ transfere rağmen vasatı aşamadı. Premier Lig’den kaleci alıp, kulübeye oturtmak tuhaf. Balotelli gibi oyuncu ile başlamamak kumardı. Ancak Güney temsilcisi ikinci devre bambaşka görüntü ortaya koymasını bildi.

Haberin Devamı

Kolayı zora soktu

Sahanın yenilenen zemini bir türlü düzelmedi. Her iki takım oyuncuları için de sorun oldu. Beşiktaş gibi teknik kapasitesi yüksek ekip, adeta çimlere takıldı. Rıdvan ile 52’de farkın üçe çıkması, maç bitti havası yarattı: 3-0. Konuk ekip risk alıp atağa çıkmaya başladı. Önce Vargas serbest atıştan şık gole imza attı: 3-1. Rakibin 60’da gelen bu golü tempoyu bozmadı. Oyuna sonradan giren Balotelli, kaleye füze gönderdi. 79’da skorun 3-2’ye gelmesi sıkıntı yarattı. Maçın skorunu santrası olmayan gol belirledi. Uzatmanın son bölümünde, Balotelli nokta koydu: 3-3

YORUM YAZ