MENÜ

Yok

Abone Ol Google News

Başkanı yok, hocası da öyle. Yeni transferler kayıp. Takım sahada ama ruhu yok. Kenardan hamle yapıp maçı çevirecek isim ara ki, bulasın. Ekibin başında lider oyuncu yok... Yok, yok, yok!... Durum böyle olunca puan da yok. Avcı, oynattığı futbol ve aldığı sonuçlar ile kredisini tamamen tüketti. Ünal Karaman, doğru kadro ve tercihleri ile istediğini rahat almasını bildi. Tribünlerde kocaman pankart: Dik oyna. Sahada iki takım, tam aksine; hep yanlara oynadı. Dev maçın ilk dakikalarında, öne çıkan olmadı. Trabzon rakibi kendi sahasında karşılayıp, kontra denemelerinde bulundu. Çok pas yapan Kartal, yine karşı kaleye inemedi. Topu dolandırıp durdu.

Haberin Devamı

Sosa etkisi

Her geçen dakika orta alanda sıkışan oyuna kaptan müdahale etti. Sosa’nın, 31’de kullandığı serbest atışta, Dorukhan’ın ters vuruşu ağlara gitti: 1-0. Golün ardından Nwakaeme’nin şutu yan direkten döndü. İlk yarıda son sözü yine Arjantinli söyledi. Bu kez uzaktan çok sert vurup durumu 2-0 yaptı.

Kalite farkı

Beşiktaş’ın yeni transferlerinin takıma katkısı yok. Eskilerin güveni gitmiş. Burak istediği topları alamadı. Atiba hariç orta alanda direnç gösteren de olmadı. Gökhan ve Caner’in çıkışları yetersiz kaldı. Savunma sürekli kademe hatası yaptı. Buna karşılık Karadeniz temsilcisi derli toplu oynadı. Sosa takımı yönlendirdi. Novak ve Pereira kanatları iyi kapattı. Nwakaeme tehlikeli bindirmeler yaptı. Sörloth defansı çok rahatsız etti.

Haberin Devamı

Fırtına affetmedi

Trabzonspor 64’te Sörloth ile farkı üçe çıkardı: 3-0. Golde VAR belirleyici oldu. Oyuna sonradan giren Güven 79’da durumu 3-1’e getirip umut oldu. Ancak, Nwakaeme 88’de attığı şık gol ile noktayı koydu: 4-1.

YORUM YAZ