MENÜ

Yine hüsran

Abone Ol Google News

Beşiktaş, farklı Pendikspor yenilgisini telafi etmek için maça çıktı. Buz gibi havaya rağmen, taraftarı maça koştu. Skora bakmadan destek oldu. Santos yine tartışmalı 11 ve hamleleri ile tepki yarattı. İkinci yarıyı bir kişi eksik oynayan Hikmet Karaman’ın ekibi, istediğini almasını bildi. Sürekli kan kaybeden Siyah-Beyazlılar; zirve takibinde iyice geri düştü.

Haberin Devamı

Temposuz futbol

Her iki takım futbol adına göze hoş gelen oyundan yoksundu. Kartal’da; Rashica, Cenk ve Gedson’un bireysel gayretleri ilk yarıda golün gelmesine yetmedi. Rakipler genç Semih’i kolay çözdüler. Kendisine boş alan bırakmayıp, markaja alınca etkisiz kaldı. Merkez orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği yine öne çıktı. Svensson ile Emrecan çakılı kalınca, kanatlar güç kaybetti. Santos’un ekibi bu görüntü içinde yine de pozisyonlar buldu. Final vuruşlarında silik kalındı. Konuk Adana temsilcisi, takım savunmasını öne çıkardı. Hikmet Karaman, İtalyan takımları gibi oynatıp, önce skoru tutma yolunu tercih etti.

Semih direğe takıldı

Haberin Devamı

Beşiktaş ikinci yarıya daha baskılı giriş yaptı. Rakip 48’de 10 kişi kaldı. Karşılıklı hamleler vardı. Atakları sıklaştıran Siyah-Beyazlılar; bir çok pozisyona girdi. Semih’in sert şutu direkte patladı! Eksik oynayan Güney temsilcisi her geçen dakika yorulup, oyundan kopmalar yaşadı. Buna rağmen tehlikeli kontra denemeleri yaptı. Beşiktaş son bölümde elindeki tüm hücum hattını sahaya sürdü. Adana temsilcisi savunmayı geniş alana yaydı. Muleka boş kaleye gol atamadı.

YORUM YAZ