MENÜ

Yıldızların ışığında

Abone Ol Google News

Beşiktaş, ilk maçında Rizespor’u 3-0yenerek yeni sezona kaldığı yerden devam etti. Ancak bu gece kendisine ters gelen Antep deplasmanına çıkıyor. Güney’in kuru ve sıcak havası... Genelde sıkıntılı zemin... Rakibin hamle maçı gibi görmesi gibi olumsuz etkenler çok. Ancak Sergen Yalçın faktörü hepsini örtecek düzeyde. Ayrıca takıma yeni katılan Alex ve Batshuayi de kadroda olacaklar. 11’de ya da sonradan da olsa bulacakları şans içinde gösterecekleri performans en az maç kadar merak konusu. Sadece Beşiktaş’ın değil şu ana kadar tüm takımların yaptığı transferlerin önüne konulan iki yıldızı izlemek hoş olacak!

Haberin Devamı

Taktik belli

Sergen hocanın isteği erken gol. Deplasmanda olmasına rağmen, ilk düdük ile baskı, topun olduğu yerde kalabalık olma ve rakibin oyununu bozma... Özellikle çift yönlü oynayan Atiba-Souza ikilisine ayrı görevler verildi. Bir itici güç de Larin. Geçen yıl takımı sırtlayan Kanadalı, forma yarışı için hazır.

Kader adamı...

Kaptan Atiba ortada. Kanatlara Ghezzal ve N’Koudou olacak. Bu 3’lü oldukça iyi durumda. Ghezzal fiziki açıdan biraz geri kalsa da kafa olarak artık rahat. N’Koudou ve Atiba ise her gün üstüne koyarak yüksekten uçuyorlar. Domagoj Vida, sezona iyi giriş yaptı. Defansı toparlayan, iyi kademeye girip ilk topa basması ile güvenliği sağlıyor. Yan ve yüksek toplardaki etkinliğini her iki kalede de ortaya koyma becerisi ile gecenin kader adamı olmaya çok yakın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ