MENÜ

Yeniler sonucu belirler

Abone Ol Google News

Kara Kartal, Sivasspor deplasmanı ile yeni sezona merhaba diyor. Takıma katılan; yeni isimlerin performansı sonuca direkt yansıyacak düzeyde. Tek handikap, sadeceTyler Boyd’un hazırlık maçlarında yer almış olması. ABD’li oyuncu, hızlı ve rahat adam geçiyor. Kafa ile ayakları uyum içinde. Hücuma katkı veriyor. Ancak oynadığı maçlarda final hareketlerinde hiç yoktu. Kaleye attığı şut ve etkili ortasını göremedik. Resmi maçta bu olumsuzluğu gidermiş olmasını bekliyoruz. Victor Ruiz... Takıma geç katıldı. Büyük tecrübe. Savunmayı toparlayacak kapasitesi var. Geriden başlatılacak ataklar... Ruiz, uyum sorunu çekmezse ilk maçta savunmanın kademe eksikliğini tamamlar. Douglas; lige yabancı değil. Barcelona geçmişi var. Sağ bek oynamasına rağmen, sürekli ileri destek veren yapısı ile biliniyor. Sol bek Rebocho, çabuk oyuncu. Savunmanın arkasına atılan toplarda süpürge görevi üstlenecek. Yenilerin performansı bir anlamda direkt skora etki edecek. Öncelikli olarak savunma ağırlıklı olsa da, arkadan başlatılacak ataklar ile oyunu çift taraflı forse edebilecek kapasiteye sahipler.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar

Haberin Devamı

Ljajic, Quaresma, Dorukhan...Üçünün ortaya koyacağı performansı maça damga vurur. Vida’nın sürpriz çıkışlarını da unutmamak gerekir.

Kısa mesaj

Abdullah Avcı, “Başarı için atanın ve tutanın iyi olacak. Türkiye’nin en iyi golcüsü bizde. Kalecimizin de kalitesi ortada...” diyerek görüşünü paylaşmıştı. Şanssızlık bu ya; Burak ve Karius bu akşam yok. Nasıl başlar ise öyle gider düşüncesi de genelde doğru çıktığı için başlangıç çok önemli.

YORUM YAZ