MENÜ

Yeniden başlasın

Abone Ol Google News

Zirvedeki sert rüzgarlara teslim olmak istemeyen Sergen Yalçın’ın ekibi, bugün gerçek bir final maçına çıkıyor! Trabzonspor yenilgisini bir kenara koyan Siyah-Beyazlılar, yeni bir başlangıç için Antalya deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Haftayı puansız geçip liderlik koltuğundan olan Beşiktaş, telafi peşinde. Zirvedeki sert rüzgarlara teslim olmak istemeyen Sergen Yalçın’ın ekibi, gerçek final maçına çıkıyor. Antalya, son haftalarda çıkış içinde. Kartal iyi oynayıp rakiplerine baskı kursa da finalinde bunu skora yansıtmakta güçlük çekiyor. Takım, Trabzonspor yenilgisini bir kenara koydu ve deplasmana yeni bir başlangıç için 3 puan hedefiyle gitti. Burada Sergen hocanın büyük payı var. Bazılarının aksine lider olmanın değil, sezonu zirvede tamamlamanın önemli olduğunu anlatıp durdu. 'Takip edilmek değil, bir adım geriden takip etmek genelde avantajdır.' Mantığı üstünde durdu.

Adem Ljajic 11'de denendi

Sakatlıkları süren Gökhan Töre ile Rıdvan Yılmaz'a ek olarak cezalı Dorukhan Toköz bu akşam forma giyemeyecekler. Teknik ekip, bu maça farklı sistem ile çıkacak. Baskılı başlayıp erken gol bulmak için savunmasını önde kuracak. Adem Ljajiç’in son idmanda 11’de denenmesi, hücum hattına ağırlık verilmesi anlamına geliyor. Önde oynayan; Mensah, Oğuzhan beklenen etkiyi veremediler. Sırp asıllı futbolcu bu görev için yükselen performansını sahaya yansıtabilir. Atıp, attırdıkları goller ile takımın yükünü çeken Aboubakar ile Larin’e ortak olunmalı. Özellikle; Ghezzal, Rosier, N'Koudou ve son Kartal Cenk Tosun... Geri sayıma geçilen ligde, bu ağır yük ne kadar dağıtılırsa hedeflenen şampiyonluk o kadar kolay gelir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ