MENÜ

Yeni heyecanla 3 puana…

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın’ın gelişiyle birlikte camia, yeniden bütünleşti. Oyuncular, saha içerisinde serbestliğe kavuştu. Bu pozitif duruma ek olarak kadroda önemli eksik bulunmaması keyifleri daha da artırdı. Artık geriye tek bir şey kalıyor; o da üç puan almak...

Haberin Devamı

Beşiktaş, görkemli bir törenle takımın başına getirdiği Sergen Yalçın’la ilk maçına bugün çıkıyor... Rize deplasmanı öncesi takım üstündeki ‘ölü toprağı atılmış’ gibi duruyor. Camia yeniden bütünleşti. Yönetim rahatladı. Oyuncular serbestliğe kavuştu. Artık geriye tek bir şey kalıyor; üç puan almak...

Köklü değişiklik yapılacak

Sergen hoca, görev aldığı takımlara hep iyi başladı. Çok hızlı yükseliş trendi yakaladı. Yuvasında da aynı performansı gösterme adına taktiksel çalışmaları yapmıştır.

Kadroda önemli eksik de bulunmuyor. İsim olarak olmasa da sistem üstünde ilk sınavda köklü değişiklikler olacağı kesin. Geri ve yan pas, mecbur kalmadıkça beklenmiyor. Kimseye de, ‘Şu bölgede kal, buraya gitme, kaleye şut atma, pas ver’ gibi keskin görev ve sınırlama verilmez. Bu durum takım üstünde bir rahatlama mutlaka sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Genelde ters gelen Rizespor önünde herkesin aklından geçen tek sonuç galibiyet. Gelinen ortamda bunun aksini aklından dahi geçiren yok.

YORUM YAZ