MENÜ

Ya tamam ya devam!

Abone Ol Google News

Beşiktaş, pazar gecesi tarihi maça çıkacak. Avrupa’da erken havlu atan Kara Kartal, zirve takibini sürdürme adına ya hep ya hiç niteliği taşıyan mücadeleye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, tıpkı Terim gibi bu tür maçlara alışık isim. En küçük stresi, baskısı yok. Her ne kadar takımı eksiksiz olsa da orada durum farklı. Kırılgan yapıya sahip olan ekip, hocasının rahatlığını alıp sahaya yansıtır ise işi kolaylaşır.

Dev maç öncesi anlaşılmaz olan şu; bir hafta kala tüm kapıların kapanması... Çok olağanüstü bir durum varmış havası yarattı. Ümraniye’den aldığımız bilgiler bu yönde. Normal durum havasında hazırlanıp maça iki üç gün kala bu yapılsa daha gerçekçi motivasyon olurdu.

Kartal, bu maçı kaybetmez

Kadrolara baktığımızda Yalçın’ın ekibi çok önde. Burak, Ljajic, Boateng, Atiba, Gökhan, Elneny, Vida, N’Koudou gibi skora etki edebilecek çok isim var. Bunlara Umut, Lens ve Güven gibi sürprizler de eklenebilir. Yeter ki eski alışkanlıkların aksine sadece kazanmak için sahaya çıkılsın. İşte burada tüm iş Sergen hoca ve ekibine düşüyor. Beşiktaş şu anki durumu itibarıyla derbiyi kaybetmez. Ancak bu da yetmiyor. Mutlaka kazanması lazım ki Devler Ligi için şansı devam etsin.

Haberin Devamı

Mehmet Ekşi geri dönüyor

Sergen Yalçın ile birlikte bir öze dönüş hamlesi başlatıldı. Bu doğrultuda eski oyuncu ve altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi, yeniden göreve dönüyor. Yalçın’ın da isteği doğrultusunda yönetim bu karara onay verdi.

YORUM YAZ