MENÜ

Weghorst'a destek şart

Abone Ol Google News

Yeni sezonun ilk maçını uzatmada attığı gol ile kazanan Beşiktaş, lige fırtına gibi başlayan Alanya deplasmanında. Valerien Ismael’in ekibinde; Souza, Atiba ve Welinton sakatlık problemi yaşayan isimler. Cenk Tosun da kart cezalısı. Yeni sistem ve transferlerin uyumu konusunda sıkıntı yaşayan Kartal, Akdeniz sıcağında üç puan için sahada olacak. Hızlı atağa çıkıp savunma arkasına sarkan ev sahibi takım, ağır defanstan kurulu Beşiktaş’ı zorlayacak gibi duruyor. Hollandalı santrfor Weghorst, ileride yalnız kalıyor.

Haberin Devamı

Merkezden destek yok!

Ghezzal sağ kanattan top taşıyor, o kadar. Merkez ve sol açıktan destek yok. Muleka bir türlü beklentilere cevap veremedi. Teknik ekip, ayrılması gündeme gelen N’Koudou’dan alternatif yaratma peşinde. Bu gece galibiyet için; ne Weghorst ne de başka bir futbolcunun bireysel özellikleri maçı almaya yetmez! Takım oyunu, her yönü ile öne çıkarsa sonuç alınır. Sadece Hollandalı santrfora bel bağlamak, acemilik olur. Bunun aksini düşünüp uygulamak; kayıp puan ya da puanları beraberinde getirir.

Haberin Devamı

Vakit varken iyi düşünmeli

Skora direkt etki eden Cenk Tosun cezalı. O bölgede oynayacak ikinci isim yok. Futbol bu; iki santrfordan biri sakat, diğeri cezalı olsa, Beşiktaş sahaya santrforuz çıkacak. Kulüp, transferde vakit varken bunu iyi düşünmeli. Ya alttan gelen Semih’e şans verecek ya da takviye yapacak. Kadro yapılanması içinde bazı bölgelerde yeterince alternatif olmaması, uzun lig ve kupa maratonunda hedeften sapmaya neden olabilir.

YORUM YAZ