MENÜ

Vurgun yedi

Abone Ol Google News

Şampiyonluk mücadelesi için zirve hesabı yapan Beşiktaş, lige tutunmaya çalışan Hatayspor’a yenildi. İlk dakika içinde öne geçen Ismael’in ekibi, bu yarıda farklı skoru bulacak pozisyonlar bulup harcadı. İkinci yarı yine yediği ikram golleri ile gittiği gibi eli boş döndü. Volkan Demirel yönetiminde mücadele eden Hatayspor, büyük sürprize imza atmış oldu.

Haberin Devamı

Gol ile başladı

Beşiktaş, Weghorst ile sezonun en erken golüne imza attı. Hollandalı yıldız, daha 32. saniyede; Muleka’nın şık pası ile ağları havalandırdı: 0-1. Kartal gol ile başladığı maça ağırlığını koydu. Öyle baskı kurdu ki Hatayspor ilk yarım saat ileri çıkamadı. Farkı artıramayan Ismael’in ekibi, çabuk yoruldu. ‘VAR’dan dönen penaltı ve gol heyecan yaratma ile kaldı. El Kaabi boş kaleye kaçırdı.

Talha izleyince

Ev sahibi takım ikinci yarıya hızlı giriş yaptı. Beşiktaş, direnç gösteremedi. Sağlı, sollu ataklar ile gol arayıp durdu. 50’de Kamil Ahmet’in ortasında Talha sadece rakibi ve topu seyretmede kaldı. Ze Luis, kafa vuruşu ile skora denge getirdi: 1-1. Ismael anında hamle yaptı. Cenk ile Gedson’u maça aldı. Bu değişim, sahaya denge getirdi. Cenk pozisyonlar buldu. Souza denedi, Erce kalesini kapadı. Maç her iki takıma gidip geldi. Yüksek tempo ve mücadele zevkli anlar yaşattı. Maçın son bölümünde kontratağa dönen Hatayspor, 90’da öne geçti. Kaan, ceza alanı dışından çok sert vurup skoru belirleyen golü attı: 2-1.

Haberin Devamı
YORUM YAZ