MENÜ

Veda 3 puanla olsun!

Abone Ol Google News

Konu çok açık; Rıza hoca ile yeni yılda yol ayrımı kaçınılmaz görülüyor. Kartal’da hoca arayışları yerli yabancı medyaya yansımış durumda. Aslında bunun işareti kadro dışı bırakılan 5 futbolcuda çıkmıştı ortaya. Bu ilkel yöntem uygulamaya konulacaksa, teknik direktörden rapor alınır. O doğrultuda hareket edilirdi. Bu kez tam tersi oldu. Çalımbay, haberi olmadığını belirtip, “Samet abi ve Feyyaz kardeşim böyle uygun görmüşler” dedi. Bunun anlamı, apaçık ortada. Rıza hoca da bunun farkında. Böyle atmosfer öncesi Avrupa’da alınan sonuç moralleri düzeltti. Yılın iç sahadaki son maçı. Asıl önemlisi Çalımbay’a veda niteliği taşıması. Alanya önünde, sahadaki oyuncular tribünlere ayak uydursun yeter. Hoca, evinde üç puan ile veda edip gider!

Haberin Devamı

Eksik çok sıkıntı yok

Bu maç özelinde; ne kadro dışıların, ne de sakatların ve sakatlıktan yeni çıkanların sıkıntı olacağını beklemiyorum. Ayrıca Fatih Tekke’nin yaptığı yersiz ve gereksiz açıklama Kartal’ı motive etti iyice. Tekke’nin, “Beşiktaş’ın içinde bulunduğu durumundan faydalanmak istiyoruz..” şeklindeki sözleri Ömer Erdoğan’ı hatırlattı. Erdoğan, Hatayspor’u çalıştırdığı dönemde, benzer açıklama yapmış ancak. İstanbul’dan tarihi farklı yenilgi alarak evine dönmüştü.

Futbol sürprize açık ama..

Ligde prestij maçları oynayan Kartal’ın öncelikli hedefi kupa. Alanyaspor ise lige tutunmaya çalışıyor. Yüksek tansiyon içinde olan iki takımın mücadelesine nereden baksak Beşiktaş önde duruyor. Futbol bu her türlü sürprize de açık. Yine de bu gece öyle durum yaşanacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ