MENÜ

...Ve Boateng 11'de

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın, 21 bini aşkın taraftar önünde imza attığı Vodafone Park’ta bu kez dolu kapasite ile ilk maçına çıkıyor. Berlin’de Türk mahallesi olan Kreuzberg’de gurbetçilerimiz ile büyüyen Boateng de yeni formasıyla buluşuyor... Bu coşkulu gecede Kartal, üç puan alıp yüksekten uçmak istiyor. Şampiyonluk yarışı için; Gaziantep, Başakşehir, Trabzon ve Alanya maçlarını kayıpsız geçmek isteyen Beşiktaş, serinin ilk etabında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bugünkü maç öncesi teknik ekip tatlı sıkıntı yaşıyor. Sakatlığı bulunan isimler, Dorukhan hariç düzeldi, hastalıklar geçti. Forma, aslanın ağzında değil artık midesinde! Öyle ki, idmanda çift kale maçlardaki mücadele resmi maçları hiç aratmıyor.

Haberin Devamı

Taktiksel savaş

Konuk Gaziantep, çok farklı bir sistem içinde oynuyor. Orta alanı savunmaya yakın oynatıp uzun paslarda karşı kaleye iniyor. Bu düzene uygun etkili oyunculara da sahip. Sergen Yalçın ise tam bir taktik ustası. Rakibe göre farklı varyasyonlar deneyecektir. Maçın gidişatı ve skora göre 90 dakika içinde birçok hamle, sistem ve taktikleri sahaya sürecektir. Rakip bunlara reaksiyon verse de evinde oynamanın avantajıyla sonuca yakın duruyor. Her ne kadar sürpriz puan kaybı ihtimali olsa da Beşiktaş kazanacak gibi duruyor.

Haberin Devamı

Bir sürpriz bekliyor...

Söylentilerin aksine Boateng, hazır. Güçlü fiziği, hırsı ve oynama isteği ile sahada olacak. Hafta boyu yapılan takım çalışmalarında sergilediği performansla teknik ekibi memnun eden Ganalı futbolcuyu Beşiktaş taraftarı önünde gol atarsa bir de sürpriz bekliyor. Hayranı olduğu İbrahim Tatlıses’in, “Bir tanem” şarkısıyla şov yapacak... Bu oyuncunun bereketi mutlaka olumlu olarak Burak Yılmaz’a da yansıyacaktır. Açık gibi oynayıp direkt kaleye inen gol atıp attıran Boateng maçın adamı olmaya yakın.

YORUM YAZ