MENÜ

Uzatmada yıkıldı

Abone Ol Google News

Ligde büyük kayıp yaşayan Beşiktaş için UEFA çıkış kapısı olarak görülüyordu. Geride kalan maçlarda sadece bir galibiyet alabilen Kartal, dün gece daha derli toplu oynadı. Hani bir gol bulabilse maçı da kazanacaktı. Taraftar desteğini de arkasına alıp saldırdı. Avcı’nın sistemsizliği içinde açıklar da verdi. Uzatmada ileri çıkan Bony, savunma hatasını affetmedi. İki maçta puan alamayan Beşiktaş, grupta işini iyice zorlaştırdı.

Haberin Devamı

Eksikler can sıktı

Kartal’ın bu kritik döneminde, Burak, Diaby, Nkoudou maça çıkamadı. Güven sakatlanıp bıraktı. Bu durum özellikle hücum hattında büyük aksamalara neden oldu. Tribünlerin desteği altında oynayan Beşiktaş, ilk yarı tek net pozisyon buldu. Onda da yan direğe takıldı. Konuk İngiliz takımı Wolverhampton, daha çok savunmada kalıp kontra atak denemelerinde bulundu.

Sistem işlemiyor

Avcı’nın çok pas sistemi bir türlü oturmadı. Takım rakibe göre topa daha çok sahip olsa da, bunu skora yansıtamıyor. Orta alan özellikle ikinci yarı, dikey oynayınca baskı da arttı. Umut ve Vida ile yakalanan net pozisyonlardan gol çıkmadı. Ljajiç, daha istekliydi. Topla çok oynama sevdasına kapılmasa, skor üretebilirdi. Sarı kart ile oynayan Dorukhan, fizik olarak geri düştü. Oğuzhan hamlesi dinamizm getirdi. Ancak çok koşan İngiliz ekibi, müthiş alan savunması ile açık vermedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ