MENÜ

Tura zorlu uçuş

Abone Ol Google News

Kartal Türkiye Kupası’nda penaltılar ile güldü. Normal süre ve uzatmalarda beklentilere cevap veremeyen Beşiktaş, istediğini almasını bildi. Sahanın en iyisi olan Ersin, maçtan sonra geçilen seri penaltı atışlarında da başroldeydi. Lige erken havlu atan Siyah- Beyazlılar kupada yoluna devam etti. İzmir temsilcisi büyük direnç göstermesine rağmen evine geldiği gibi eli boş döndü.

Haberin Devamı

Uyuttular

Koca ilk yarı her iki takım da vasatı aşamadı. Kontrollü oyun. Önce gol yememe düşüncesi öne çıktı. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maç, tribünlerin canını sıktı! Ghezzal dışında hücuma katkı veren olmadı. Pjanic- Oğuzhan ikilisi merkez orta sahada kopuk oynadı. Göztepe, hızlı oyuncuları ile kontra denedi. Kaleci Ersin; tehlikeli pozisyonlara karşı tek başına duvar ördü.

Hamleler yetersiz kaldı

İkinci yarı kenar yönetimin hamleleri oldu. Atiba, Batshuayi, Welinton ve Güven görev aldı. Değişiklikler Kartal’a hareket katsa da bu durum skora yansımadı. Ghezzal ile Batshuayi ikilisi net pozisyonlarda kaçırdı. Larin kaleye uzak kaldı. Ersin çok net kurtarışlar yaptı. Son dakika içinde Batshuayi yine kaçırdı. Böylece tatsız, tuzsuz maç uzatmalara kaldı. Uzatma devrelerinde karşılıklı gol denemeleri vardı. Batshuayi, yine bayrağı kimseye kaptırmadı. Akıl almaz pozisyonlarda gol atamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ