Tur uçuşu

Ligde zirveyi uzaktan takibe alan Beşiktaş, kupaya sarıldı. Santos, maça farklı kadro çıkardı. Portekizli hoca, elindeki tüm oyuncuları görme şansı buldu. İlk 11 ve sonradan yapılan hamleler, hiç sırıtmadı. Elde kalan son hedef olan kupayı kaldırmak isteyen Beşiktaş, alt ilgin liderine sürpriz şansı vermedi. Göze hoş gelen oyun ve farklı skor ile turu geçen Santos’un ekibi, yeni rakibini beklemeye geçti. Alt ligde zirvede olan Arda Turan’ın takımı, sahada silik kalıp, sonuca razı oldu.
Haberin Devamı ›
Hiç zorlanmadı
Beşiktaş, kupa maçına hızlı girdi. Salih, 15’de takımını öne geçiren gole imza attı. Konuk Eyüpspor’un direnci daha ilk dakikalarda kırılmış oldu. Bu yüzden olacak, Santos’un ekibi elini kolunu, sallayarak oynadı! Tempoyu istediği gibi ayarlardı. Skoru tutmasını bildi. Kontrolü tamamen eline alan siyah, beyazlı takım; 35’te farkı ikiye çıkardı. Regattin’in, Ghezzal’a yaptığı penaltıda Cenk ağları havalandırdı. Rakibine pozisyon şansı tanımayan Kartal, bir anlamda turu ilk yarıda geçmiş oldu.
Haberin Devamı ›
Golcü sahne aldı
Suskun golcü Cenk Tosun, kupada coştu. Tecrübeli santrfor, ikinci yarıda, Demir Ege’nin pasında topu boş kaleye gönderdi: 3-0. Cenk, fizik olarak kendini buldukça, skora direk etki yapmaya başladı. İkinci yarıda, ilk devrenin kopyası gibiydi. İki takım arasındaki kalite farkı, oyunun her bölümünde ortaya çıktı. Oyunun son bölümlerinde bile maç disiplininden kopmayan Kartal’da noktayı Rebiç koydu. 87’de Tayfur’un pasında topu ağlara gönderip turu getiren skoru belirledi: 4-0.