MENÜ

Tur rövanşa kaldı

Abone Ol Google News

Beşiktaş ligde rahat geçtiği Ankaragücü’nü kupada yenemedi. Tur için erken gol isteyen Siyah-Beyazlılar; ilk yarı durdu. Başkent’te futbol olarak etkili olamayan Kartal, kalesini de gole kapatmayı bildi. Finale giden yolda son kozlar İstanbul’daki rövanş maçında paylaşılacak.

Haberin Devamı

Uyuttular

Beşiktaş, maça temkinli başladı. Anlaşılmaz bir şekilde, rakibi izledi. Topu bıraktı. Sol bekte görev yapan Umut, sağda Svensson aksadı. Önde El Musrati vasatı aşamadı. Gedson’un kişisel becerilerine ayak uyduran olmadı. Ghezzal ve Rashica kaleye uzak kaldılar. Böylece Muleka yalnızları oynadı. Ev sahibi ekip, oyunu istediği gibi yönlendirdi. Baskı kurdu. Pozisyonlar buldu. Tolga üst direğe takıldı. Efkan kaleci Mert’i geçemedi. İyi mücadeleye rağmen skor üretemedi.

Golü unuttular

Serdar hocanın hamleleri oyuna denge getirdi. İkinci yarı Kartal, büyük takım olduğunu hatırladı! Oyunu çift yönlü daha farklı oynamaya başladı. Savunma önde kurulup, alan daraltıldı. Bu da Ankaragücü’nün planını bozdu. Daha çok orta alanda sıkışan futbolda, karşılıklı kontra denemeleri tehlikeler yarattı. Her iki kaleci, başarılı kurtarışlar yaptılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ