MENÜ

8'de 8 yolculuğu başlıyor

Abone Ol Google News

Beşiktaş, 15 Mart tarihinde deplasmanda oynadığı Galatasaray derbisi sonrası ilk kez sahaya çıkıyor. Salgın sürecinde; başkan, yönetici, futbolcu, antrenör ve çalışanların atlattığı virüs; takımı çalkaladı. Ancak Sergen Yalçın yönetiminde kısa sürede toparlanan Kartal, kalan 8 maç için hazır. Parola belli; tüm maçları kazanıp 24 puanı cebe koymak... Zira yeni sezonun planlaması bu maçlardaki performansa göre şekil kazanacak. Kart cezalısı olan Burak Yılmaz, kadroda yok. Hafta boyunca yapılan denemeler sonunda santrfor için Güven Yalçın’ın ismi ön plana çıkmış durumda. Gidişata göre de Prince Boateng ve Umut Nayir süre alacak. Antalya önünde sadece üç puan düşünen Beşiktaş’ta, sakatlıktan çıkan; Dorukhan Toköz ve Kevin N’Koudou da oynamak için hazır.

Haberin Devamı

Ersin, kaleye geçiyor

Loris Karius’un ayrılığı sonrasında genç kaleciler; Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran’a forma şansı doğdu. Beşiktaş alt yapısından yetişen Ersin’in bu maçla birlikte formayla tanışması bekleniyor.

Kim öne çıkar Adem Ljajiç...

Haberin Devamı

Bu sezon beklentilerden uzak kalsa da orta alanda tüm oyun planı onun üzerine kurulu. Arkasında Atiba ve Elneny gibi iki klas isim var. Şans verilir ise Dorukhan’ı da sayabiliriz. Ljajiç’in göstereceği performans direkt skora etki edecek.

Bu istatistiğe dikkat

Antalyaspor, Beşiktaş’la deplasmanda oynadığı son 11 Süper Lig maçının dokuzunda gol atamadı ve sadece bir karşılaşmada kalesini gole kapatabildi. Bu maçlardan 9’unu Beşiktaş üstün tamamlarken 1’er oyun da berabere ve Antalya’nın üstünlüğüyle bitti.

Gizli golcü Adem Ljajic

Kara Kartal’ın yıldız 10 numarası Adem Ljajic, bu geceki Antalyaspor karşılaşmasında takımın en önemli kozu olacak. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bu sezon performans olarak istikrarlı bir görüntü sergileyemeyen yıldız futbolcu, koronavirüs arası sonrasında çıktığı ilk maçta kalitesini göstermeye çalışacak. Teknik direktör Sergen Yalçın tarafından özel olarak hazırlanan Ljajic; Burak Yılmaz’ın yokluğu sebebiyle hem 10 numara hattındaki görevini yapacak hem de sık sık ileri bölgeye çıkıp skor peşinde olacak.

YORUM YAZ