MENÜ

Tatile devam

Abone Ol Google News

Salgın sürecinde, büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş, aranın ardından evinde kaybetti. İlk yarı silik kalıp, ikinci devre Antalyaspor’u sahadan silen Sergen Yalçın’ın ekibi, tribünler gibi bomboş kaldı! Tamer Tuna yönetimindeki Antalyaspor; kontratağa dayalı oyunu ve şansı ile sürpriz galibiyet almasını bildi. Zirvenin 12 puan gerisinde kalan Kartal, yeni sezonun planlamasına erken başlarken, Akdeniz temsilcisi tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Gazeteden Hüseyin Sakarya verdi kara haberi. Serhat Demirtaş’ı genç yaşta kaybetmişiz. Dünyamız yıkıldı!.. Allah rahmet eylesin. Yola böyle çıktık. ‘35.6 abi..’ sesi ile stada geldiğimi anladım. Meğer kulağımızdan ateş ölçmüşler.. O haldeyiz. Beşiktaş stadını ilk kez bu kadar sessiz bulduk. Skora göre değil. Şu bir gerçek; Kartal’ın tribün gücü olmayınca, futbolu hiç keyif vermiyor.

Haberin Devamı

Sergen de çare olamadı

Beşiktaş, ilk yarı Abdullah Avcı’nın sistemi ile oynadı. Sürekli yan ve geri pas. Rakip kaleye şut atan yok. Geri dönüşlerde sürekli sıkıntı yaşanması. Kademe hataları. Birbirinden kopuk oyun.. Bunca olumsuzluk üst üste gelince, Antalyaspor; beklemediği golleri buldu. 15’te Sinan kafa ile takımını öne geçirdi: 0-1. Kartal beraberlik ararken, 35’te Amilton’un vuruşunda topu kendi ağlarında gördü: 0-2.

Haberin Devamı

Doğru hamleler gelince

İkinci yarı sahada bambaşka bir ekip vardı. Sergen hocanın; N’Koudou, Ljajic, Umut ve Lens hamleleri de, sahaya olumlu yansıdı. Birçok net pozisyon kaçtı. 68’de Lens’in pasında Ljajic skoru 1-2’ye getiren golü attı. Büyük baskı yiyen konuk ekip, skoru koruma içgüdüsü ile iyice geri çekildi. Tek kale oynayan Beşiktaş, oyun üstünlüğünü Burak’ın yokluğunda skora yansıtmakta güçlük çekti. Bu yarıda Sinan ve Vida’nın vuruşları üst direklerde patladı!..

YORUM YAZ