MENÜ

Taraftarıyla dönüş zamanı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, üst üste iki maç kaybetmez derken tam beş oldu! Dramatik çöküşe; yönetim, teknik ekip ve futbolcular çare olamadı. Bu üç cephe, ‘üstümüze düşeni yapıyoruz’ diye hayıflanıyor. Gerçekten hummalı bir çalışma var arka planda. Sonuç aynı. Çabalar, çırpınışlar sahaya yansımıyor. İşte bu akşam durumu terse çevirme vakti. Ne taktik, ne sistem, nede başka bir şey. Son söz taraftarın. Asıl paydaşların yapamadığını taraftar yapar! Tribün desteği sahaya ve skora yansır. Kötü gidişata nokta konur. Arkası kendiliğinden gelir zaten. Artık söz sırası taraftarda. Giresunspor veya başka bir rakip. Bu gücü kıramaz!

Haberin Devamı

Eksik var; fazla yok

Rıdvan, Montero ve Gökhan’ın sakatlıkları var. Gelinen noktada kimin değil, forma giyenlerin ne verdiği önemli. Batshuayi, Alex, Pjanic, Ghezzal, Larin, N’Koudou gibi ayaklar sorumluluk almıyor. Diğerleri de farklı değil pek. Sergen hocanın özellikle 11 tercihi çok önemli. Elbette yapacağı hamlelerde. Yine golü ve asisti olmayan Kenan’da hâlâ ısrar ederse, önce kendisine sonrada; en kötü günde sahip çıkan tribünlere haksızlık yapmış olur.

Haberin Devamı

Pjanic’e özgürlük

Boşnak futbolcu yanlış mı oynatılıyor? Alex’in yerinde serbest adam olarak görev yapsa daha etkili olmaz mı diye düşünüyoruz. Bir maçlığına da olsa denemekten ne çıkar. Oyunu iyi okuyan, iki ayağını etkili kullanan bir maestro. Sergen hocanın bunu hiç düşünmemesi ilginç. Bu maçta forvet arkasında özgürlük verirse direkt tabelaya yansıyacağı ortada.

YORUM YAZ