MENÜ

Süper kupa yolunda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, İstanbul, Çin ve İspanya kamp etapları sonrası yeniden yuvasına döndü. İlk hedef de Süper Kupa var. Kartal, pazar akşamı Samsun’da oynanacak olan maça hazırlanıyor. Konya ile yapılacak karşılaşmanın bir başka önemi daha var. O da lig öncesi ilk kez ideal kadro ile taraftar önünde olma. Bunun da etkisi ile federasyonun satışa çıkardığı biletlerin Beşiktaş’a ayrılan bölümü çıkar çıkmaz bitmişti.

Tempo hız kesmedi

Güneş yönetiminde çalışan Siyah- Beyazlılar, ilk günden beri topsuz idman yapmadı. Bu durum futbolcular açısından çok önemli. Top olduğu için, severek ve isteyerek tempoya ayak uyduruyorlar. Her ne kadar Gökhan Töre ve Atınç Nukan ağır sakatlık yaşadıysa da takım temposunu korumasını bildi.

Kupa ile başlayacak

Sezonu şampiyonluk kupası ile tamamlayan Kartal, yeni sezona da kupa ile başlayacak. Güneş buna önem veriyor. Yeni transfer Pepe, kampa sonradan dahil olan Talisca ve Quaresma’da antrenmanlarda, öne çıkan isimler. Bu üçlü hafta sonunda Samsun’un yeni stadında sahada olacak. Kadroda düşünülmeyen; Boyko, Franco, Miloseviç, Aras ve Mustafa dahil herkes istim üstünde. Her ne kadar fizik olarak tam hazır olunmasa da Ümraniye’deki çalışmalar, ufuktaki Güneş’i gösteriyor.

YORUM YAZ