MENÜ

Söyle bize Sergen hoca takım neden oynamıyor

Abone Ol Google News

Beşiktaş için Alanya deplasmanı şampiyonluk yarışı için yeni başlangıçtı. Lige verilen ara sonrası herkesin aklından galibiyet geçiyordu. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Sergen Yalçın’ın hatalı 11 tercihi handikap oldu. İkinci yarı hamleler oyun üstünlüğünü Kartal, skoru ise ev sahibi takımın lehine çevirdi. Dersine iyi çalışan Bülent Korkmaz istediğini aldı. Yalçın’ın ekibi üst üste aldığı yenilgiler ile zirveden koptu!

Haberin Devamı

İkram gole devam

Sergen hoca, “Savunma forvetten başlar. Buradaki oyuncunun performansı çok önemli..” diyor. Ancak tercih yaptığı isimler ile adeta kendi kendini tekzip ediyor. 11’de başlattığı Kenan bir eksik oynattı. Baskılı başladı, pozisyonlar buldu. Ancak 14’te topu kendi kalesinde gördü. Efecan’ın ortasında Babacar golünü attı: 1-0. Altı pasta, atılan bu golde iki stoper de yerinde yok. Pjanic ve Ghezzal’ın bireysel yetenekleri skora yansımadı. Larin hareketli olsa da markajda kaldı. Hatlar arası kopukluklar nedeniyle her geçen dakika oyun üstünlüğünü Alanyaspor’a teslim ettiler. Alanyaspor, topun olduğu yerde çoğalıp, alan savunmasını öne çıkardı. Skor üstünlüğü ve taraftar desteği ile ilk yarıda istediğini almasını bildi.

Haberin Devamı

Sessiz ataklar

İkinci yarıya hamle yaparak başlayan Kartal, baskı kurdu. Final vuruşlarındaki beceriksizlik gole engel oldu. Artan heyecan, bir türlü skor üretememek stres yarattı. Hamlelere rağmen, bloklar arasındaki kopukluk giderilemedi. Alex, Can, N’Koudou ve Güven hücuma katkı verse de sonuç alınamadı. Akdeniz temsilcisi skoru koruma içgüdüsü ile oyunu sete çevirip kontrataklar yaptı. Tehlikeli de oldu. Direkler ve forvetin etkisizliği farkın artmasına engel oldu. Kartal uzatmalarda en azından bir puan için yüklendi ama topu ağlarında gördü. Atamayana atarlar kuralı sahne aldı. Oyuna sonradan dahil olan, Diedhiou; 90+4’te çalımlarla gidip maçın skorunu belirledi: 2-0

YORUM YAZ