MENÜ

Sonucu kanatlar belirler

Abone Ol Google News

Kara Kartal’ın en büyük avantajı Sergen hoca. Kriz dönemlerini çok iyi yönetiyor. Bunca eksiğe rağmen ekibi saha içinde saat gibi işlediğinden kadro değişimi fazla olumsuz etki yapmıyor. Kayserispor karşısına favori olarak çıkacak Beşiktaş’ta sonucu, kanatlar belirler.

Haberin Devamı

Beşiktaş, favori gösterildiği rakipler önünde sıkıntılar çekiyor. Ortada olan ya da net olmayan maçlarda ise rahat kazanıyor. Başakşehir, Fenerbahçe, Denizli, Ankaragücü ve Sivas bunlara örnek. Bu akşamki Kayseri sınavı da aynı kategoride. Samet Aybaba ile ivme yakalamak isteyen ekip, şanssız puanlar verdi. Bunu Beşiktaş önünde telafi etme peşinde olacaklar. Kara Kartal’ın en büyük avantajı Sergen hoca. Kriz dönemlerini çok iyi yönetiyor. Ayrıca takımı kritik maçlara kafa olarak hazırlamasını biliyor. Bunca eksiğe rağmen ekibi saha içinde saat gibi işlediğinden kadro değişimi fazla olumsuz etki yapmıyor.

Eksikler sorun olmaz

Takımın gol silahı Vincent Abobuakar henüz dönmedi. Adem Ljajiç, Gökhan Töre ve Rachid Ghezzal’da yok. Josef de Souza’nın durumu maç saati netlik kazanacak. Eksiklerin sıkıntı yaratması beklenmiyor. Yedekler forma rekabetini en üst düzeye çektikleri için problem çıkmaz gibi duruyor. Bu akşam geriden gelecek destek çok önemli. Ancak maçın skorunu merkez orta saha ile kanatların performansı belirleyecek. Kevin N’Koudou ve eksiklerin yokluğunda kanat bölgesine geri dönüp sık sık ileri bölgeye gol bulmak için çıkacak olan Cyle Larin, favori olarak gösterilen maçta Kara Kartal’ın kaderini tayin edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ