MENÜ

Seriye devam

Abone Ol Google News

Zirve tırmanışını sürdürmek için puan kaybına tahammülü olmayan Kartal, amacına ulaştı. Bu kritik maçta hoca farkı çıktı ortaya. Bir yanda, ekibine hücum oynatıp, sadece kazanmaya odaklanan Önder Karaveli. Diğer yanda 1970’lere gidip, bir saat boyunca sadece savunmayı düşünen Volkan Demirel. Beşiktaş, çok farklı alabileceği maçı tek golle tamamlayıp üç puana uçtu. Karagümrük, son bölümde eşitliği bulma fırsatlarını kaçırdı.

Haberin Devamı

Penaltı da olmasa

Beşiktaş kadar çok pozisyona girip, bu kadar zor gol atan takım yok. Çok etkili hücum hattına rağmen, bitirici vuruşları olan santrfor yokluğunun sıkıntısı. İlk yarıda; Batshuayi, Larin kaçırdıkça kaçırdı. Solda Rıdvan, diğer kanatta Ghezzal final vuruşlarında silik kaldılar. Özellikle Rıdvan. Topu ya dışarı attı ya da rakibe. Merkez orta saha forvet hattına uzak kalınca skor da çıkmadı. Ev sahibi takım, kapanıp cılız kontra denemeleri yaptı, o kadar. Caner’in elle oynayıp yaptığı penaltıda, Batshuayi golü attı: 0-1. Kartal, 38’de bulduğu bu golle devreyi bitirmesini bildi. Rosier, kritik dokunuşlar yaptı. Souza hatasız oynadı. Pjanic- Oğuzhan uyumlu görev yaptılar. Volkan Demirel’in takımı sadece seyretti.

Haberin Devamı

Fark kaçtı

Önder hocanın ekibi ikinci yarıya farkı artırıp rahatlama planı ile çıktı. Sağlı sollu ataklar ile Karagümrük’ü baskı altına aldı. Art arda kaçan net pozisyonlar, takımın dengesini bozdu. Bir türlü gelmeyen gol stres yarattı. 60’tan sonra tempo düştü. Kademe hataları başladı. Can, Güven ve Gökhan hamleleri; pek karşılık bulmadı. Emre ile pozisyon kovalayan ev sahibi takım, son bölümlerde gol kovaladı. Karşılıklı kaçan pozisyonlar hafızalarda kaldı

YORUM YAZ