MENÜ

Sergen hocanın dediği oldu

Abone Ol Google News

Zirve uçuşuna geçen Kartal, galibiyet serisine Alanya’da son verdi. Sergen Yalçın, hafta boyunca oyuncularına, “Rakibimiz düşüş içinde. Bize karşı kurtuluş maçına çıkacaklar. Favori gösterilen rakipleri yendik. Herkes bizi favori gösteriyor şimdi. Ayaklarımız yere basmaz ise gittiğimiz gibi puansız döneriz. Bunu kimse aklından geçirmesin..” uyarısında bulunmuştu. Hocanın korktuğu başına geldi. Beşiktaş beklentilerin uzağında kalıp; 6 puanlık maçı kaybetti. Alanyaspor ise rakibin kötü futbolunu affetmeyip, üç puan alarak liderliğini korudu.

Haberin Devamı

Yağmurda şut atmazsan

Maç öncesi favori gösterilen Kartal, sahada ilk yarı boyunca silik kaldı. Sağanak yağmurun kayganlaştırdığı zeminde, rakip kaleye şut atan olmadı. Oysa bu tür zeminlerde, özellikle yerden atılan topların gol olma şansı çok yüksek. Teknik özelliği yüksek isimlerden kurulan kenar ve orta alan yağmura teslim olunca, pozisyona girmekte sıkıntı yaşandı. Ghezzal’ın elle oynamasına ‘VAR’ penaltı dedi. 26’da Bakasetas’ın vuruşu devrenin skoru oldu: 1-0.. Bu yarıda, Beşiktaş kopuk oynadı. Dorukhan’ın bireysel çabaları yetersiz kaldı. Atiba ile Souza ataklara çıkamadı. Ghezzal boş kaleye atamadı. Alanyaspor temkinli oyununu penaltı golü ile taçlandırdı.

Haberin Devamı

Kaptan durunca

Takımını sırtlayan Atiba, kayıpları oynadı. ‘Kaptan’a bütün takım arkadaşları da eşlik etti! Sergen hocanın N’Koudou ve Mensah hamleleri işe yaramadı. Sonradan giren Oğuzhan etkisiz kaldı. Güven boş kaleye kaçırdı. Ev sahibi takımda Bakasetas önce üst direğe takıldı. 79’da ise defansın bakışları arasında skoru 2-0’a taşıdı. Kartal merkez orta sahada bocaladı. Her iki kanattan etkili tek atak bile çıkmadı. Efkan’ın Güven’e yaptığı penaltıda Aboubakar durumu 2-1’e getirdi. 90’da gelen bu gol umut olsa da, puan almaya yetmedi.

YORUM YAZ