MENÜ

Serdal Adalı'ya destek büyüyor

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde yapılacak seçim öncesi adayların çalışmaları sürüyor. Dün yazdığımız üzere Serdal Adalı, mevcut Divan Kurulu ile güçlerini birleştirdi. Burada başrol Şifo’nun (Mehmet Özdilek). Adalı’nın seçimi kazanması durumunda futbolun başına geçecek olan Şifo, Tevfik Yamantürk ve destekçilerinin oyunu almışa benziyor! Bir anlamda, mevcut Divan ile eski Divan’ın rövanşı da olacak. Adalı’nın bu atağına karşılık eski başkanlar; Şeref Nasır ve Yalçın Karadeniz ile birlikte hareket ettikleri eski yönetici Levent Erdoğan, Arat’a destek olduklarını açıkladılar. Ancak son Divan seçimini Karadeniz’e karşı farklı kazanan Yamantürk’ün bu durumu, ibreyi Adalı’dan yana değiştiriyor.

Haberin Devamı

Keçeli faktörü

Rahmetli Onursal Başkan Süleyman Seba’nın en yakın yönetici çalışma arkadaşı olan Metin Keçeli’nin, 2. Başkan olarak listeye girmesi, Adalı kanadını harekete geçirdi. Sadece Keçeli’nin açıklanması tesadüf değil. Zira Arat’ın da listesi sır gibi gizli. Tek bilinen isim Fikret Orman döneminde futbola bakan Mete Vardar. Akıl oyunları listeleri daha da merak ettiriyor. İki adaydan camia, ekiplerine yeni yüzleri almasını bekliyor. Adalı kaybettiği seçimde, bunun bedelini hiçbir sandıkta önde çıkamayarak ödemişti. Bu kongre de başkan adayları kadar, yönetim listeleri belirleyici olacak.

Haberin Devamı

Üstünkaya bombası

Mehmet Üstünkaya, başkanlığı döneminde yaptığı başarılı işler ile anılıyor hep. Kadın idareci ile çalışmak isteyen Adalı, eski başkanın kızı Aslı Üstünkaya’da karar kıldı. Babasının izinden gidip, kulübün hep içinde olan Üstünkaya bu oluşum içinde yer alırsa, fark yaratır.

YORUM YAZ