MENÜ

Sen neymişsin be abi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önder Özen’in yaptığı açıklamaları duyunca hiç şaşırmadım. Zira Beşiktaş’a geldiği ilk günden beri tutarsız konuşmaları vardı. Fazla ciddiye almadan, susup sonu bekledik.
Hatırlayın; imza töreninde içi boş vaatleri açıkladığında, Vatan’dan Erdal Cömert, “Bunları yıllardır duyuyoruz, uygulayan yok. Siz Tanrı parçacığı mısınız?..” diyerek uçan balonları patlatmıştı!

40 FIRIN EKMEK YEMELİ

Özen, Başkan Fikret Orman’ı, güya ilk günden, “Benimle medya üstünden kavga etme. Paramparça olursun, buna yeltenme” diye tehdit etmiş. Benzer şeyleri Aziz Yıldırım için de hakaret ederek tekrar etmiş. Buna kargalar bile güler. Diğerlerini bilemem ama Orman ve Yıldırım’a, maaşlı çalışan elemanın gider yapabilmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir. Belli Özen iyi kafayla, gazeteciye aba altından sopa gösterip tehdit etmiş.

MAFYA BABASI AYAĞI

Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlük yapan Özen, Beşiktaş’ta futbolun başına getirildi. Özen; Franco, Eneramo, Ömer ve Dany transferini gerçekleştirdi. “Kramponlarını alıp sadece Boğaz Köprüsü’nü geçerek bize güç katacak. Kendisine kefilim..” dediği Dany’nin şampiyonluğu Galatasaray derbisinde yaptırdığı penaltı ile nasıl ikram ettiği ortada. Bu olay Özen’in geç de olsa sonunu getirdi. Özen, ardından Kasımpaşa’ya kapağı attı! Ama ömrü uzun olmadı. Medyada yorumlar yaptı. Ardından Göztepe kaptı. Başarısız
sonuçlar sonrası tribünlerin tepkisini çekti. Her fırtınada sığındığı medyaya saldırıp tehdit etti. Maşallah futbol adamı değil, mafya babası ayağı ile! Beşiktaş da, bırakın Başkan’ı yöneticilerin yanında el pençe duran, ağzını açamayan Özen, meydanı boş bulunca sallayıp durmuş. Yazık! Bunca donanımlı, saygılı, bilgili antrenör varken, bu tipler farklı ilişkileri kullanarak bir yerlere geliyorlar.

TEBRİKLER GÖZTEPE

Son sözümüz de Göztepe Başkan’ı Mehmet Sepil’e... Sayın Başkan, sizi de ilk günden benzer şekilde tehdit etti mi? Merakta kalmayın, ayrıldığında nasıl olsa ettiğini söyler. Ayrıca hoca tercihi konusunda sizleri ayrıca tebrik ediyoruz!

YORUM YAZ