MENÜ

Semih uçurdu

Abone Ol Google News

Lig üçüncülüğü için kritik maça çıkan Beşiktaş, genç yıldızı ile üç puanı kaptı. Taraftarı önünde Trabzonspor’u ağırlayan Kartal, futbol adına tatmin etmese de aldığı galibiyetle Karadeniz temsilcisinin önüne geçti. Sahaya eksik kadrolar ile çıkmak zorunda kalan iki takımın mücadelesi, izleyenleri zaman zaman heyecanlandırdı. Net gol pozisyonunun çok düşük olduğu gecede, daha çok isteyen Santos’un ekibi, istediğini de aldı. Avcı’nın takımı ise kötü gidişe devam dedi. Geldiği gibi eli boş döndü.

Haberin Devamı

Atılan şut 1, gol 1

Zirvenin gerisinde kalan iki takımın mücadelesi merak ediliyordu. Konuk Trabzonspor maça daha iyi başladı. Topa sahip oldu. Baskı kurup, pozisyon denemelerinde bulundu. Karadeniz takımı, buna rağmen kaleye tek isabetli şut çekmedi. Klasik Abdullah Avcı taktiği; yan top, geri paslar oyunu iyice çekilmez yaptı. Evinde oynayan Kartal her hattı ile silik kaldı. Büyük iş beklenen Gedson ortaya çıkmadı. Ghezzal her topu ezdi. Cenk kaleye uzak kaldı. Koca maçın ilk yarısında kaleye giden tek şutu 44’te Semih attı. Uğurcan’ın hamlesi yetmedi: 1-0. Aslında bu kısır oyun, iki takımın bulunduğu yerin en iyi göstergesi idi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ikinci yarıya skor avantajı ile moralli çıktı. Oyunu istediği gibi yönlendirdi. Sağlı sollu bindirme ataklar ile farkı artırma düşüncesi içinde oldu. Her geçen dakika artan baskı, 72’de tabelaya yansıdı. Genç Semih, Cenk’ten aldığı topla ceza alanına girip, Uğurcan’ı yine mağlup etti: 2-0. Bu golle iyice rahatlayan Santos’un ekibi, mücadeleyi bırakmadı. Savunma kademe hatası yapsa da rakibe pozisyon şansı tanımadı.

YORUM YAZ