MENÜ

Seçime doğru

Abone Ol Google News

Olağanüstü seçim ile göreve gelen Ahmet Nur Çebi, bir yandan yeni yönetim listesi hazırlarken, diğer yandan da üye ve derneklerden destek turlarında. Herkes, “Çebi, Bankalar Birliği ile yaptığı anlaşmaya göre 2 yıl kredi ödemesini öteledi. Bu kez aday olmayacak. Yeni başkanın kucağına bomba bırakacak” diyordu. Ancak Başkan, tam aksi tutum sergileyip adaylığını ilk açıklayan kişi oldu. Bu söylentilere nokta koydu. Çebi’nin yeni listesinde; Adnan Dalgakıran ile Erdal Torunoğluları yer almayacaklarını dolaylı yoldan açıkladılar. Başkan’ın etrafında tam 46 danışman var! Dört bir yanı kuşatılmış durumda. Bu durum, ekip tercihleri ve yönetim tarzında sıkıntıların ortaya çıkmasına sebep olabilir.

Haberin Devamı

Çimen’in projeleri tam not aldı

Önceki gün yeni projeleri ile kongre üyeleri ile buluşan aday Fuat Çimen, geçer not aldı. Paralı Başkan yerine, farklı tarz ile ‘birlikte yönetim’ fikrini öne çıkarıp yeni yol açtı. Çimen, camia içindeki gruplara yakınlığı ile de biliniyor. Her kesimden destek alıyor.

Haberin Devamı

Efsanelerden müthiş hamle

Nihayet eski sporcular, ciddi manada yönetime talip oldular. Dernek Başkanı Süleyman Oktay, efsane futbolcular ile toplantı yaptı. Başkan adayı olarak Rasim Kara ve Ali Gültiken isimleri öne çıktı. Ancak Gültiken’in eşi olumsuz baktığı için Kara etrafında birleşme konusunda prensip kararı alındı. Buna göre tüm yönetim, eski futbolculardan kurulu olacak.

İkna olamadılar

Üçüncü kez seçim yarışına girmesi için talep olan Serdal Adalı, henüz net karar vermedi. Ethem Sancak, Cemil Kazancı, Sadettin Tantan ve İsmail Ünal da kulislerde konuşulan isimler. Ancak henüz karar verme konusunda kararsızlar!

Yakın'ın kararı bekleniyor

Yardım kampanyasında kulübe 1903 özel külçe altın bağışlayan Burak Yakın’a aday olması için büyük baskı var. Altın piyasasına yön veren isim olarak lanse edilen genç işadamının, Nisan ayı ortasında vereceği karar büyük merakla bekleniyor.

YORUM YAZ