MENÜ

Seçim ateşi alevlendi

Abone Ol Google News

Beşiktaş artık seçim sürecine girdi. 17 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi çalışmalar hız kazandı. Adaylığını ilk açıklayan Hasan Arat, sessiz sedasız yönetim oluşturma peşinde. Birçok kongre süreçleri yaşadık. Böylesi ilk. Adaylığı konuşulan isimler, bunu bir yerlere bağlıyorlar. Emre Kocadağ ve Tevfik Yamantürk, Çebi aday olmaz ise göreve soyunacaklarını ifade ettiler. Yamantürk, cuma günü konu hakkında açıklama yapacak.

Haberin Devamı

Yönetimin tribünü yanlış

Rahmetli Süleyman Seba ve sonrasında göreve gelen; Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman tribünlerden yükselen tepki ile görevden ayrıldılar. Ahmet Nur Çebi de bunu devam ettirdi. Bu olay çok yanlış! Hiç bir kulüpte yok. On senedir şampiyonluk görmeyen Fenerbahçe taraftarı da başkan ve ekibini istifaya davet etti. En doğal olan bu. Tribünler; iyi olunca alkış, kötü olunca tepki verir. Beşiktaş’ta başkan ve yönetimler anında reaksiyon verip seçime gidiyorlar.

Başkanı bekleyen...

Yeni başkanın şansı, ara transfer dönemi arefesinde koltuğa oturmak. Çok değil; iki dünya starını kadroya kattın mı.. Bir de kariyeri tartışılmayacak hoca aldı mı. Ohh mis!. Sezonu her türlü sürprize açık yerde tamamlayabilir. Hem de üç cephede birden fark yaratıp. Mali ve idari konular, diğer şubeler, bankalar birliği ile yapılan anlaşmanın yürütülmesi gibi ana hatlarda ateşten gömlek giyilecek. Beşiktaş başkanlık makamı, etiket yeri değil, icraat makamı...

Haberin Devamı

Hiçbir şey sürpriz olmaz

An itibari ile Arat dışında netleşen isim yok. Ahmet Nur Çebi için en güzel yorumu 2. Başkan Engin Baltacı yaptı. Baltacı, “Aday olmaz ise ailesi, olur ise Beşiktaş kazanır” dedi. Çebi’nin devam etme olasılığı bence yok! Haklı olarak: Kırgın. Üzgün. Sıkıntılı.. Bu durumda Emre Kocadağ ve Tevfik Yamantürk isimleri ile Serdal Adalı yeniden masaya geliyor. Yapı homojen. Her an gelişmeler oluyor. Konu Beşiktaş olunca ‘hayır’ kelimesi kullanmayan Demirören, umut olarak duruyor. Aday değil. Ancak aday gösteriliyor. Eğer bu gerçekleşir ise seçimin rengi anında netleşir.

YORUM YAZ