MENÜ

Şampiyonu belirler

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın ile ivme kazanan Beşiktaş’ın hedefi Devler Ligi’ne katılmak. Bunun için işi hiç de kolay değil. İmkansız da. Ancak Kartal’ın alacağı sonuçlar ligin zirvesini belirleyecek düzeyde. Alanya’dan mutlu döndüler. Cuma günü, ligde tutunmaya çalışan Ankaragücü ve ardından Galatasaray derbisi var. Beşiktaş için iki final maçı bu ve Fenerbahçe derbileri. Alınacak skorlar bir anlamda, şampiyonu da belirlemiş olacak.

Haberin Devamı

Yönetim çare bulmalı

Sahada bu gelişmeler yaşanırken, mali sıkıntı bir diğer konu. Personel 4 aydır maaş alamadı. Oyuncuların ise kasım ayına ait taksitlerinin yarısı verilebildi. Durum şu; eski yönetim her girdiye temlik koydurmuş. Bir lira girse, yüz tane alacaklı sıra bekliyor. Sıcak para girmeden, gidiyor. Bu haksız ve adaletsiz olay; Beşiktaş Kulübü’ne yaşama imkanı tanımıyor. Başkan Çebi ve ekibi bu kısır döngüyü ne yapıp edip aşmalı.

Yıldızlar dert etmiyor

Kaptan Burak başta olmak üzere, Boateng, Atiba, Gökhan gibi isimler bu olumsuzluğu dert etmiyor. Ancak herkes için aynı şeyi söylemek de zor. Burak attığı goller ile kendine geldi. Boateng sorumluluk alıyor. Elneny yükselişte. Ljajic forma peşinde. Lens ve N’Koudou çıkıştalar. Takımın eksikliğine; kondisyon, şut atmama, geri ve yan pas olarak teşhis koyan Sergen hoca, her geçen gün tedavisini aralıksız sürdürüyor.

Haberin Devamı

Asırlık çınar

Beşiktaş, tamı tamına 117’nci kuruluş yılını kutluyor. Dile kolay; onca imkansızlık içinde kurulup, şanlı tarihine kupalar ile taçlandırmak. Tebrikler ve nice yıllara...

YORUM YAZ