MENÜ

Sakata geldi

Abone Ol Google News

Kartal, İzmir’e 11 eksik ile geldi. Pjanic de sakatlanıp çıktı. Yedekler ile mücadele eden Sergen hocanın takımı, ikinci yarının başında öne geçti. Maçı bırakmayan ev sahibi takım galip geldi. Genç Serdar ilk lig maçında göz doldurdu. Beşiktaş sezonun ilk yenilgisi ile tanıştı.

Haberin Devamı

Pjanic de çıkınca

Yedek ağırlıklı kadrosu ile maça çıkan Kartal, orta alanda topu tutmak istedi. Sergen hoca; Pjanic, Oğuzhan ve Salih’e özel görevler verdi. Taktik iyi işlemeye başladı. Tam bu esnada bir sakatlık daha yaşandı, Boşnak Yıldız devam edemedi. Bu tablo Beşiktaş’ın tüm planını alt üst etti. Hatlar arası kopukluklar yaşandı. İşlemeyen kanatlar, gelmeyen pozisyonlar ilk yarıya damga vurdu. Altay, çekingen kaldı. Pozisyon bulsa da, final vuruşlarında silikti.

İkram goller

İkinci devre de ilk yarının kopyası gibi başladı. Bu sistem içinde iki takımın da gol atması zor gibiydi. Ancak 47’de önce İzmir temsilcisi hata yaptı, Güven affetmedi: 0-1. Kartal, on dakika sonra benzer ikramda bulundu. N’Sakala’nın kaptırdığı topta Kappel skora denge getirdi: 1-1. Her iki takım, eşitlik sonrası öne geçme adına yetersiz ataklar yaptılar. Önce Denizli, ardından Yalçın hamleler yaptı. Yeni girenler biraz hareket getirseler de bu durum tabelaya yansımaktan uzak kaldı.

Haberin Devamı

Savunma uyudu

Serdar sırıtmadı, Gökhan, Kenan, Oğuzhan eski günlerinden uzaktılar. Atiba geriyi toparladı, Souza ön tarafı. Güven’in bireysel çabaları dışında savunmayı zorlayan olmadı. Maçı sete çevirip kontra deneyen Altay’da maç böyle bitiyor derken, Bamba sahne aldı. İlk golün pasını veren Bamba, 87’de savunma arkasına sarkıp golünü attı: 2-1.

YORUM YAZ