MENÜ

Sadece adı büyük

Abone Ol Google News

Ligde kötü sezon geçiren Beşiktaş kazanmayı unuttu. Devreyi iki farklı geride kapatan Kartal, ikinci yarı formanın ağırlığını hatırladı. Büyük baskı kurdu. Tarihi farklık skoru kaçırdı. Son dakika içinde ise Rashica penaltıda zeminin bozukluğu yüzünden, puan getirecek vuruşu yapamadı. Santos, Sergen hocaya karşı kaybedip, camianın tepkisini aldı.

Haberin Devamı

Baskın yedi

Kartal maça yenik başladı! Baskı kurup, gol kovalayan Siyah-Beyazlılar; 5’te topu kendi ağlarında gördü. Safuri’nin pasında ileri çıkan Bünyamin, uzak köşeye bıraktı: 0-1. Beşiktaş’ın anında karşılık vermesi beklentileri gerçekleşmedi. Santos’un takımı üstündeki tutukluğu atamadı. Orta alanda Gedson ve Muçi, ileride ise Semih ile Cenk birbirinden kopuk oynadı. Arkadan destek alamayan Rashica da etkisiz kaldı. Sergen Yalçın, bu durumu iyi değerlendirdi. Savunmayı öne çıkarıp kontratak yaptırdı. Gedson’un Bahadır’ı çekmesi ‘VAR’ penaltısına dönüştü. Buksa devrenin skorunu belirledi: 0-2.

Kaçan kaçana

46’da Rashica’nın pasında Muçi ağları havalandırdı: 1-2. İkinci yarının ilk dakikası içinde gelen gol heyecan yarattı. Muleka ve Aboubakar hamleleri hücuma zenginlik kattı. Cenk, Semih, Muleka ve Muçi ile kaçan net goller vardı. Artan baskı Güney ekibini bunalttı. Ancak bir türlü çıkmayan skor, stres yarattı. Tempo hiç düşmedi. Kartal bastırdı, konuk Antalya direndi. Son bölümde konuk ekip, uzun paslarda topu kalesinden uzak tutma mücadelesi verdi. Skoru koruma dışında varlık göstermeyen Sergen hocanın öğrencileri, baskıyı bir türlü kıramadı. Uzatmada ileri çıkan kaleci Mert’in kafasında Naldo topu elle kesti. ‘VAR’ incelemesi ile kazanılan penaltıda, Rashica’nın ayağı kayınca; top ile iki kez oynadığı için golü geçerli sayılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ