MENÜ

Ruhunda var

Abone Ol Google News

Kupaya veda eden Beşiktaş, ligde kritik deplasmana çıktı. Siyah-Beyazlı ekip, yola tamam ya da devam niteliği taşıyan maçı kazanmasını bildi. Özellikle ilk yarıda daha etkili olan Kartal, üç puanı iki gol ile aldı. Şampiyonluk yarışında pes etmeyip, zirve takibini sürdürdü. Rosier’in uzatmada gördüğü kırmızı kart, sorumsuzluk göstergesi oldu. Kayserispor, gücü ölçüsünde iyi mücadale etse de, gol atamadı.

Haberin Devamı

Doğru kadro farklı skor

Şenol Güneş, mevcut oyunculardan ideala yakın kadroyu sahaya sürdü. Bu tercihler de, direkt skora yansıdı. Henüz 2’nci dakika içinde Redmond sert vuruş ile golünü attı. Maça önde başlayan Kartal, ilerleyen dakikalar içinde baskı yedi. İyi mücadele edip pozisyonlar da buldu. Nitekim 42’de Salih, savunmanın hatasını affetmedi: 0-2. Ev sahibi takım skor üretme adına çabalayıp durdu. Risk alıp gol kovaladı. Beşiktaş, yerinde oyuncu tercihleri ile oyunu tutmasını bildi. Devreye iki farklı üstünlük ile gitti. Hem skor hem de, psikolojik üstünlüğü hiç bırakmadı.

Aboubakar siftah yaptı

Haberin Devamı

Maç kadar merakla beklenen yeni transfer Aboubakar, ikinci yarı sahne aldı. Yıldız futbolcu Dele Alli ile birlikte görev aldığı son bölümde etkili oynadı. Masuaku’nun bir şutu yan direkte patladı. Cenk boş kaleye kaçırdı. Gedson yine iyi performans gösterdi. Redmond, ‘serbest’ oynayınca daha fazla katkı verdi. Çağdaş hocanın ekibi, Onur’un kullandığı sağ kanattan ataklar yaptı. Karşılıklı mücadele futbol adına zevkli anlar yaşattı.

YORUM YAZ