MENÜ

Rahat kazandı

Abone Ol Google News

Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe engelini kolay geçti. İlk yarı çok pozisyon veren Kartal, ikinci devre gerçek yüzünü gösterdi. Her geçen dakika, oyundan düşen Fenerbahçe, geldiği gibi evine eli boş döndü. Sergen Yalçın’ın ekibi, Avrupa hayalini ligin son maçına taşımasını bildi.

Haberin Devamı

Gol kaçırma yarışı

Tribünler boş. Derbi havası yok. Oyuncular lig bitse de, tatile çıksak havasındalar. Bu atmosfer içinde başlayan dev maçın sadece adı vardı. İlk yarıda, karşılıklı kaçan goller. Özellikle Muriç ve Emre net pozisyonda kaleci Ersin’i geçemediler. Oyunun temposunu istediği gibi yönlendiren Fenerbahçe, 25’te 10 kişi kaldı. Muriç’nin atılması ritmi bozmadı. Kartal ise bu yarıda çok kopuk oynayıp, istediğini sahaya yansıtamadı.

Taktik kazandı

Hep diyoruz, ‘Beşiktaş’ın 10 numarası kenarda’ diye.. İkinci yarı risk alan Sergen hoca takımını öne çıkardı. Eksik kalan rakibinin üstüne gitti. İyi pas yapan Fenerbahçe, yorulup düşmeye başladı. 63’te Boyd’un pasında Vida golünü attı: 1-0. Öne geçen Kartal, bu dakikadan sonra oyun üstünlüğünü de ele geçirdi. 70’te Caner’in ortasında Gökhan kafa ile skoru: 2-0’a taşıdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ