MENÜ

Puana hasret kaldı

Abone Ol Google News

Devler Ligi’nde grup lideri Ajax’ı ağırlayan Beşiktaş iyi mücadale etti. Özellikle ilk yarı net pozisyonlar kaçırdı. Öne geçmesine rağmen, Hollanda takımının hamle oyuncusu Haller’i durduramayınca yine puan alamadı. Avrupa defterini dramatik şekilde kaptan Kartal, Almanya’da Dortmund ile prestij maçı yapacak. Zirvenin gerisinde kalan Sergen hocanın ekibi, yüzünü lige çevirdi.

Haberin Devamı

Farka Larin engeli

Son maçların aksine çok istekli olan Kartal, Ajax’a baskı kurdu. Sağlı, sollu ataklar ile tehlikeler yarattı. Ghezzal, 22’de penaltıdan takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. Hollanda temsilcisi risk alıp kontataklar yaptı. Bu kez arkada açıklar verdi. Larin iki net fırsattan yararlanamadı. İlk yarıda; Pjanic, N’Koudou ve Ghezzal takımı sürükleyen isimlerdi.

Atamayana atarlar

Futbolun yazılmamış kuralı(!) ‘atamayana, atarlar’ devreye girdi. Kaçan pozisyonlar rakibi motive etti. Cesaret bulup, gol denemeleri yaptılar. 54’te Haller skora denge getirdi: 1-1. Yenilen ikram golde, yine savunma hatası vardı. Sergen hoca, takımı bir eksik oynatan Alex’e yaklaşık bir saat sabretti. İkinci yarı oyuna giren Haller, 69’da takımının ve kendisinin ikinci golüne imza atarak, maçın adamı oldu: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ