MENÜ

Özür de yetmez

Abone Ol Google News

Bu maçın analizini; affına sığınıp, Sergen hoca yorumlamış gibi yazma gereği duydum.. İşte Sergen hocadan maç hikayesi!..

Haberin Devamı

Ersin, herkesin aksine güven duyup kaleci aldırmadım. Bir maçta da, bunu boşa çıkartma. Yan top geliyor 40 metreden, penaltı atışı gibi çizgide bekliyorsun. Elindeki topu rakibin kafasına atmak neyin nesi.

Defansta tercihleri değiştirdim, sonuç aynı. Uyumsuzluk. Welinton ile Necip bakıyor, rakip kafa ile gol atıyor. Rıdvan, alttan getirip takıma koydum. Rakip ceza alanında kendini yere atıp, kart görüyorsun.

Gökhan ve Aboubakar.. Yeniden futbola dönün diye transferinize onay verdim. Hata mı ettim ne! Töre; aldığın topları rakibe versen, daha kolay geri alırdık. Her topu ezdin. Arkadaşlarına değil, dağlara taşlara attın. Boş kaleye kaçırdın. Aboubakar, bir tane pozisyona giremedin. Ayıptır yahu!

Souza dışında, formanın ağırlığını kaldıranınız olmadı. Dorukhan oynadı mı göremedim. Güven, rakip ile tartışmaktan öte geçmedin. Sonradan girenler, saklambaç oynar gibiydiniz.

Geçen hafta olduğu gibi olumlu bir şey göremedim. O maçın ardından sorumluluk alıp taraftarlarımızdan özür dilemiştim.

Haberin Devamı

Artık bu kayıp sonrası, özür dilemek de yetmez.

Kaptı kaçtı

Gençlerbirliği gücü olçüsünde iyi mücadale etti. Alan savunmasını öne çıkarıp, fazla pozisyon şansı tanımadı. 8’de bulduğu ikram gol ile de üç puanı alıp dönmesini bildi.

YORUM YAZ