MENÜ

Önemli final

Abone Ol Google News

Çalkantılı dönem geçiren Beşiktaş, sezona üç hedef ile başladı. Önce Avrupa’ya veda edildi. Ardından ligde zirve çok uzaklarda kaldı. Elde sadece kupa kaldı. Ne ilginç ki hem Santos hem de Kartal’ın bu yoldaki ilk maçı. Rakip, alt ligin lideri Eyüpspor. Eğer Siyah-Beyazlı ekip tek maç sistemine göre oynanacak olan maçı kazanamaz ise tüm hedeflerine el sallamış olacak. Kupada devam etmesi, son hedefine ulaşması bakımından çok kritik bir adım olarak duruyor.

Haberin Devamı

Santos motivasyonu

Portekizli ilk lig maçı öncesi teşhisi iyi koydu. Oyuncularının mental eksikliklerini giderdi. Sonuç böyle geldi. Artık o geride kaldı. Bu maç farklı. İyi kadroya sahip olan rakibi, sürpriz peşinde olacak. Ayrıca Beşiktaş gibi derdi de yok. Tek hedefi var üst lige çıkmak. Orada da her şey yolunda. Kupa sadece prestij. İşte bu rahatlık Santos’un düşünmesi gereken durum. Afrika Kupası, sakatlıklar ve kadro dışılar yüzünden eksik çok. Teknik ekip bu kritik maç öncesi aşırı dikkatli olmalı. Telafisi olmayan maç.

Semih turu getirir

Son haftaların yükselen ismi Semih Kılıçsoy, kupada da takımın skor yüzü olmaya aday. Genç oyuncu, kanatlarda görev yapmasına rağmen, toplu ve topsuz oyunda anında içeri giriyor. Kendine güveni tam. Kaleyi gördüğü her yerden vuruyor. ‘Golcüler bencil olur’ yaklaşımına en uygun isim olsa da asist de yapabilme özelliğinde. Tur için Semih’in performansı belirleyici olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ