MENÜ

Oğuz Terim!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Daha ilk adımda Oğuz Çetin’in Milli Takım’da Fatih Terim’in, Hiddink’in üstündeki uydusu olacağı çıktı ortaya... Çetin, Honduras maçı için kadroya davet ettiği oyuncularla bunu kanıtladı. Beşiktaş’tan genç yetenek Necip dışında kimseyi davet etmedi. Ekip olarak Fenerbahçe patentli olan Milli Takım kapılarını Kartal’a kapadı! İnsanın sadece gülesi geliyor. İkinci yarı tek maç oynayan Sabri var. Ya Emre Güngör ile Giray’a ne demeli... Hangi maçta öne çıktılar da, biz göremedik acaba. O kadroda her şeye rağmen Nihat ve çok iyi maçlar çıkartan İbrahim Toraman nasıl olmaz? İkinci baharını yaşayan İbrahim Üzülmez nasıl görülmez. Hadi Toraman’a Terim’in takıntısı vardı, anlamsızca... Ya diğerleri...

Kontrolsüz güç
Beşiktaş puan olarak geride olsa da şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Çünkü en iyi kadro bu takımda var. Fakat bu güç akılcı kullanılıyor. Mustafa Denizli, eldeki kadroyu yap boz tahtasına çevirdi. Henüz iskelet kadro ortada yok. Takımın ne oynadığı, kimin ne yaptığı belli değil. Şu da gerçek, bazı maçları kulübe kazandırıyor. Filip Holosko, Nihat Kahveci, Tabata, Yusuf Şimşek gibi isimler kenarda... Nobre de yoktu son maçta... Bu zenginlik tatlı bela olsa da, doğru tercih ve yerinde etkin kullanım ile belirleyici olur. Şimdi özellikle ilk beş maç büyük önem taşıyor. Top artık Denizli’de... Ya silahları doğru kullanıp hedefi bulacak ya da bugüne kadar olduğu gibi yanlışlar içinde gidip sapacak!

İçerisi kaynıyor

Takım içinde kimsenin görmediği ya da görmek istemediği durum şu; transfer... Yönetim sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyunculardan sadece Filip Holosko’nun mukavelesini uzattı. İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Uğur, Serdar, Tello, Rüştü, Hakan ve Yusuf gibi isimlerin durumu belirsiz. Gerçi sözlü olarak Üzülmez’in opsiyonunun kullanılacağı, Rüştü ve Yusuf’un boş sözleşmeye imza atacakları dile getirildi... Bu tür açıklamalar yapıldı. Ama ‘söz uçar, yazı kalır’ misali bundan kimse tatmin olmadı. Futbolun patronu Serdal Adalı’nın bir an önce bu işi çözmesi gerekiyor. Özellikle Üzülmez, Yusuf, Toraman ve Rüştü... Zira oyuncunun genci yaşlısı değil, ‘iyisi’ makbul. Hiçbir şey yapmasalar da tecrübesini, ruhunu takıma veren bu yıldızların kalması en akılcı yol. Geri kalanlar zaten problem olmaz. Ufak gibi görülse de, bu durum çok şeye gebe. Umarız geç olmadan çözülür.

YORUM YAZ