MENÜ

Nereye böyle!

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yarışında düşüşe geçen Beşiktaş, Sivas deplasmanında iki puan bıraktı. İlk yarı kayıpları oynayan Kartal, ikinci yarı yapılan değişiklikler ile daha etkili oldu. Kalesinde de açıklar veren Sergen hocanın takımı bir puan ile yetinmek zorunda kaldı. Liderlik koltuğu sallantıya giren Siyah-Beyazlılar; taraftarını üzdü. Rıza Çalımbay istediğini alan isimdi. Bir puan olsun bizim olsun mantığı ile oynayan ev sahibi ekip, ligdeki rahat konumunu korumasını bildi.

Haberin Devamı

Adeta uyuttular

Her iki takım koca ilk yarıda tek gollük şut atamadı. Puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, oyuna temkinli başladı. Önce gol yemeyim, nasıl olsa atarım düşüncesini sahaya yansıttı. Öyle ki, sağ kanattan yaptığı çıkışlar ile takımı sürükleyen Ghezzal bile; ağır çekim oynadı! Sol tarafta görev yapan Larin de, etkisiz kalınca Aboubakar istediği topları alamadı. Merkez orta saha üçlüsü; Souza, Atiba ve Dorukhan, oyunun savunma yönünde kaldılar. Son haftalarda büyük çakış içinde olan Sivasspor da Kartal’a ayak uydurdu.

Haberin Devamı

Hamleler geldi ama

Sakatlığı nükseden Aboubakar ikinci yarıya devam edemedi. Sergen hoca mecburiyetten N’Koudou değişimi yaptı. Başarılı hoca ilerleyen bölümde skoru değiştirme adına Gökhan ile Ljajiç’i de sahaya sürdü. Bu hamleler oyuna hareketlilik getirdi. Daha iyi organize olan Kartal, olgun atak girişimlerini artırdı. Ancak final pas ve vuruşlarındaki eksiklik aynı oranda değildi. Santrfor bölgesinde sırtı kaleye dönük olunca etkisiz olan Larin, takımını bir kişi eksik oynatır gibiydi. Rıza Çalımbay’ın Kayode ve Kone gibi iki hızlı oyuncuyu maça sokması, savunmanın çakılı kalmasına sebep oldu. Son bölümlerde taktiksel sisteme dönen maçta gol sesi çıkmadı.

YORUM YAZ